Quote:
Originally Posted by bigwolf
super comentariu. primul comentariu clar, fara ura sau iubire fata de marca. iti multumesc. m ai uns pe suflet. ai dreptate, dar ma gandesc ca la 40.200 euro, totusi, putin respect fatza de client. ma gandeam. zic  in rest numai de bine.
|
In Romania nu exista decat cu titlu de exceptie respectul pt client. Daca l-am prins - il rupem, nu ne intereseaza parerea lui si nici daca el sau prietenii lui mai trec pe aici. Dupa criza poate o sa ne mai schimbam mentalitatea. Cat despre pret - ce sa zic- eu am dat 30.000 euro. Dar urmatoarea mea masina va fi BMW sau Mercedes. Nu PSA, Renault-Nissan, chiar Honda sau Toyota sau alte marci. Calitate ? Mercedes sau BMW. Sau pt un mic compromis Audi. Nu Volkswagen.
La Citroenul tau daca schimbi esentialele - frane, up-grade motor, turbo, suspensii, etc ajungi mai scump decat un stock BMW. Asa ca .... mai bine chiar si un second de 1 an care este cu minim 15-20 % mai ieftin decat nou si inca nu e vechi dar - repet - BMW sau Mercedes. Succes in continuare. Si important - nu te lasa calcat in picioare - apara-ti drepturile cat poti.