Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 06-12-05, 20:47   #1
bil1706

Stage 5

bil1706's Avatar

Default Cutii de viteza

boooys, care dintre voi aveti ceva date despre cutiile de Sierra ( cele in 5 trepte)....ma refer la rapoarte, coduri( cele care iti spun cand si pe ce motor a fost pusa cutia resp.)
treaba e ca am o cutie de Sierra in 5 tr pe un Taunus si am ceva probleme cu ea ( a1a si a2a intra f greu iar a3a si a4a caraie, a5a si marsarierul nu au nimic > omu' de la care am luat masina mi-a zis ca \"cica\" ar fi de la \"furca aia care ataca pinioanele\") as vrea sa o fac sau sa o schimb dar nu stiu exact ce cutie sa-i iau si nu am om care sa mi-o faca( am motor de 1600 si nu as vrea sa nimeresc o cutie de pe un motor de 2000 ca abia ma voi tarai dup'aia ) d'aia va cer coduri ceva ceva ... ca am gasit o cutie ( de pe un motor de 2000 4 in linie GHIA si nu stiu ce rapoarte are .
daca ma poate ajuta careva pls pls bagati \"vorbe \" p'aicea
bafta
bil1706 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 22:25   #2
Madalin Zolti
Guest

Default Re: Cutii de viteza

Cum iti merge cu carbul ala dgav 32/36 sincron
ce diferente observi, top speed ceva...
pe mine nu ma intereseaza consumul

Quote:
Originally Posted by \"bil1706\"
boooys, care dintre voi aveti ceva date despre cutiile de Sierra ( cele in 5 trepte)....ma refer la rapoarte, coduri( cele care iti spun cand si pe ce motor a fost pusa cutia resp.)
treaba e ca am o cutie de Sierra in 5 tr pe un Taunus si am ceva probleme cu ea ( a1a si a2a intra f greu iar a3a si a4a caraie, a5a si marsarierul nu au nimic > omu' de la care am luat masina mi-a zis ca \"cica\" ar fi de la \"furca aia care ataca pinioanele\") as vrea sa o fac sau sa o schimb dar nu stiu exact ce cutie sa-i iau si nu am om care sa mi-o faca( am motor de 1600 si nu as vrea sa nimeresc o cutie de pe un motor de 2000 ca abia ma voi tarai dup'aia ) d'aia va cer coduri ceva ceva ... ca am gasit o cutie ( de pe un motor de 2000 4 in linie GHIA si nu stiu ce rapoarte are .
daca ma poate ajuta careva pls pls bagati \"vorbe \" p'aicea
bafta
  Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -