Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 05-12-05, 20:57   #1
claparu

Stage 1

Default CE JENTI AS PUTEA PUNE PE UN CIELO?

MA INTERESEAZA CARE ESTE DIMENSIUNEA MAXIMA PE CARE AS PUTEA SA O PUN FARA SA AFECTEZE TINUTA DE DRUM SAU DIRECTIA?ACU ARE PE 14
claparu is offline   Reply With Quote
Old 06-12-05, 20:01   #2
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

eu unu o sa pun in vara pe un cielo alb ... k da super bine jantele de pe clio .. sau solenza scala .. alea spitzate .. si putin coborat da suuuper supeerr rbine ..

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 08-12-05, 10:28   #3
Evil Yuri

Stage 5

Deci cu cat pui janta mai mare si cauciucul mai mic, masina o sa aiba o stabilitate mai mare. In schimb nu va mai fi asa confortabila, iar la gropile din tara noastra, e posibil sa indoi jentile.
Niste jenti de 16 inch sunt acceptabile, si dau bine pe cielo.
Old 08-12-05, 11:40   #4
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Evil Yuri\"
Deci cu cat pui janta mai mare si cauciucul mai mic, masina o sa aiba o stabilitate mai mare. In schimb nu va mai fi asa confortabila, iar la gropile din tara noastra, e posibil sa indoi jentile.
Niste jenti de 16 inch sunt acceptabile, si dau bine pe cielo.
eu pe solenza pe fatza am 195 / 40 / 14 ... si sunt pline de galme de la gropile din romania .. de pe drumurile noastre .. duk bine k sunt yokohama .. am facut transfagarashanu cu ele ... am facut multzi km cu ele .. dar sunt pachet trebuie schimbate
Psycho is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -