Din cate vad eu, tu vrei tuning exterior...nu?
In primul rand vreau sa-ti spun ca aproape nimic nu poti face pe gratis, decat daca nu vrei \"Vitan Style\", cu 1000 de stickere si oua kinder pe antena, deci un kitch.
Acum. Masinii poti sa ii iei un kit exterior, format din bara fata+spate, praguri si eventual un eleron mic pe portbagaj. Sau sa iei doar prelungirile de bari, ce sunt putin mai ieftine. Aici, pretul unui kit ajunge pana la 3-400Euro.
Geamuri fumurii, dar foarte putin, de abia sa sa observe, dau foarte bine pe cielo. Cele foarte negre aduc a kitch.
Poti schimba toba finala, sau de ce nu, toata evacuarea. Ii da un sunet ceva mai sportiv masinii, si capul final (tips-ul topbei cu alte cuvinte) arata bine.
Sa nu uitam de jenti. Dar si aici te costa pana la 400 de euro unele din cele mai ieftine modele, fara cauciucuri. Nu iti recomand sa iei mai mari de 16\", hai 17 maxim, deoarece la gropile din tara, si mai ales din bucuresti (daca esti de aici), le indoi repede.
Niste pleoape pentru faruri (unele mici, discrete, intre 50 si 100RON), dau un alt aspect botului masinii, mai ales daca pui si o masca cu plasa (asta cu putine indemanare o faci si tu, iti trebuie doar plasa de metal, cred ca stii despre ce vorbesc).
In general, evita sa pui o gramada e briz-brizuri pe masina.
Succes, si bine ai venit printre cei pasionati de tuning.
Nu cred ca am abordat toate modificarile posibile, asa ca nu dati cu pietre, ci completati si voi.
PS: nu trebuie sa astepti sa faci 18 ani, te poti apuca de pe acuma sa modifici masina, chiar daca nu o conduci tu (cel putin pe drumuri publice
)