Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 30-11-05, 17:19   #1
StreetRacerGS

Stage 1

StreetRacerGS's Avatar

Default Informatii sunt incepator :))

imi place mult tuning-ul am 15 ani si astept sa iau carnetul la 18 sa-mi dea tata masina )
E cam devreme sa ma gandesc la astea dar as vrea sa stiu, in limita legala si nu prea scump dar sa si arate bine, ce as putea sa fac la un Daewoo Cielo ?

Daca ati inteles ceva din ce am zis pls raspundeti-mi, inca nu e important pt. mine dar sunt f. curios va multumesc si scuze daca nu am postat unde trebuie
StreetRacerGS is offline   Reply With Quote
Old 30-11-05, 21:21   #2
Evil Yuri

Stage 5

Din cate vad eu, tu vrei tuning exterior...nu?
In primul rand vreau sa-ti spun ca aproape nimic nu poti face pe gratis, decat daca nu vrei \"Vitan Style\", cu 1000 de stickere si oua kinder pe antena, deci un kitch.

Acum. Masinii poti sa ii iei un kit exterior, format din bara fata+spate, praguri si eventual un eleron mic pe portbagaj. Sau sa iei doar prelungirile de bari, ce sunt putin mai ieftine. Aici, pretul unui kit ajunge pana la 3-400Euro.
Geamuri fumurii, dar foarte putin, de abia sa sa observe, dau foarte bine pe cielo. Cele foarte negre aduc a kitch.
Poti schimba toba finala, sau de ce nu, toata evacuarea. Ii da un sunet ceva mai sportiv masinii, si capul final (tips-ul topbei cu alte cuvinte) arata bine.
Sa nu uitam de jenti. Dar si aici te costa pana la 400 de euro unele din cele mai ieftine modele, fara cauciucuri. Nu iti recomand sa iei mai mari de 16\", hai 17 maxim, deoarece la gropile din tara, si mai ales din bucuresti (daca esti de aici), le indoi repede.

Niste pleoape pentru faruri (unele mici, discrete, intre 50 si 100RON), dau un alt aspect botului masinii, mai ales daca pui si o masca cu plasa (asta cu putine indemanare o faci si tu, iti trebuie doar plasa de metal, cred ca stii despre ce vorbesc).

In general, evita sa pui o gramada e briz-brizuri pe masina.
Succes, si bine ai venit printre cei pasionati de tuning.
Nu cred ca am abordat toate modificarile posibile, asa ca nu dati cu pietre, ci completati si voi.

PS: nu trebuie sa astepti sa faci 18 ani, te poti apuca de pe acuma sa modifici masina, chiar daca nu o conduci tu (cel putin pe drumuri publice )
Old 01-12-05, 11:09   #3
StreetRacerGS

Stage 1

StreetRacerGS's Avatar

Default Thanks

Ms mult, vroiam doar sa-mi fac o parere cam cat ar costa sa-mi fac tuning la masina.

As incepe si acuma, dar nu e masina mea, e a lu tata.
Si inca nu am bani.
Sunt mai multe probleme, am vrut doar sa stiu cum sa ma pregatesc.

Daca mai poti sa-mi zici daca este vreun service deasta de tuning unde se monteaza kit-uri in Timisoara sau pe aici prin zona.

In legatura cu masina nici nu prea stiu sigur daca iau cielo lu tata, poate gasesc altceva, am gasit un Mitsubisi New Lancer, 13.000 euro, consuma cam 7l/100km si e nou.

Inca odata ms mult de ajutor.
Old 01-12-05, 11:20   #4
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]
Default re

bai frate nu te supara dar cum vine asta nu ai bani de tuning la cielo dar ai vazut un evo la 13.000 sa stii ca un tuning decent nu te duce mai sus de 550-600 euro....ai un calculator la indemana sa faci diferenta de la 13.000 vreo 12.450-12.400 am mai vazut pe un forum ceva de genul ....ce jante ma sfatuiti sa iau....si dupa ce a avut oferte de jante super bune la pret bun pana in 400euro ..a zis ca nu are bani ca isi cumpara un golf4 si dupa aia vede ce face....ma rog.........faza cu cielo uite'te si tu la sectiunea masina mea daewoo si o sa vezi ca au baietii facute si cu detalii de preturi si ce au mai facut la ele........ciao
Old 01-12-05, 11:30   #5
StreetRacerGS

Stage 1

StreetRacerGS's Avatar

Default m

da, pai nici de lancer n-am bani dar ziceam ca fac eu rost pana atunci, oricum nu stiam ca e asa ieftin tuning-ul, pana la 1-2000 euro pot sa fac masina sa arate mai bine.

forum-ul 4tuning mi-a mai dat o solutie pana la 18 ani, Virtual Tuning, am facut si eu cateva masini
Old 01-12-05, 11:44   #6
CT99WUW
Honda Driver

Stage 5

CT99WUW's Avatar

Member of:
[Honda]
Default re

citeste atent forumul inainte sa postezi....eu am citit fiecare articol ...ma rog aproape ....citeste unde trebuie....masina mea.....cum obtinem mai multi cai car styling etc........daca ai intra la bazar ai vedea seturi de jante de pe 15 incepand de la 250-300 euro...modele destul de frumoase.....iar la spoilere .......cred ca sunt cel putin 10 \"furnizori\" de asa ceva fiecare cu pretul si calitatea lui...insa sunt.....so....daca ai da pe jante 300 cu cauciucuri 150 cu spoilere 100-150 na ...fa tu calculul oricum iti urez succes sa strangi in 3 ani 13.000 euro si numai bine si succese in ale masinilor....ciao
CT99WUW is offline   Reply With Quote
Old 01-12-05, 11:59   #7
StreetRacerGS

Stage 1

StreetRacerGS's Avatar

Default Thanks

Ms, succes in viata si tie
Old 03-12-05, 02:55   #8
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

observ putina ironie in msj tau,dar sa stii ca \"ala\" cu skoda are mare dreptate. citeste mai intai ce scrie pe site-ul asta, si abia dupa aia, daca mai ai intrebari, pune-le ( foarte putin probabil sa ramai nelamurit).

1. vei observa, la 18 ani, indiferent de cat de bogat e \"taticu\" ca nu tot ce zboara se mananca, si ca banii se fac \"ceva mai greu\".

2. 10 % sanse sa te lase tata sa schimbi macar odorizantu la masina, serios. asteapta si vei vedea (poate doar daca ti-o face cadou). ma rog.

3.ziceai ca esti din tm, sau am inteles eu gresit??? ma rog, daca esti de pe aici, trage o fuga pana la arad, la kidtuning, si vei fi mai mult decat multumit.

hai bye, si las-o mai usor cu ironia, ca nu e varsta!!!
cata_tm is offline   Reply With Quote
Old 03-12-05, 19:41   #9
StreetRacerGS

Stage 1

StreetRacerGS's Avatar

Default .

scuza-ma, dar cred ca ai inteles gresit nu e ironie in ultimul meu post, cat despre masina, cam ai dreptate, cam asa e tata, nu prea cred ca o sa ma lase sa fac ceva. Cat despre bani, trebuie sa gasesc o modalitate sa fac rost de mult si repede, daca nu, o sa mai astept mult pana sa am masina, sau fac ce a facut vecinumiu, si-a luat dacie la mana a 2-a, i-a schimbat cauciucurile si merge bine.

Arad nu e departe de timisoara si as putea in viitor sa ma duc pe acolo, sa-mi fac o impresie.

Thanks
- Copyright 2024 4Tuning -