Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 25-11-05, 19:30   #1
Evil Yuri

Stage 5

Default Ornamente cromate ceasuri de bord

Caut acele ornamente care sunt puse pe marginea ceasurilor, pentru ca vad ca arata foarte bine. Imi cer scuze pentru poze, se vad foarte mici ceasurile, dar sper ca vedeti . Nu pot sa il intreb pe respectivul de unde le-a cumparat, nici macar nu este din romania.

Daca stie cineva de unde pot achizitiona asa ceva, sau daca poate sa-mi faca rost, sa-mi fabrice (il platesc ), sa-mi spuna si mie.

In poza asta este bordul meu original, ca sa vedeti mai bine forma ceasurilor. Cred ca ornamentele nu sunt de fier, ci de plastic...
Masina este Daewoo Nubira I.

Va multumesc anticipat!
Old 13-02-06, 14:11   #2
pasbogdan

Stage 5

pasbogdan's Avatar

Default bord

un prieten a facut ceasurile albe la un 124 si au iesit tare faine.Dar ca sa fie treaba struna a cumparat si niste ornament din ala nichelat din piata si a pus cum vrei si tu.Treaba buna.Numai ca nu prea a avut rabdare sa taie la imbinari ca sa iasa bine.In priincipiu nu arata rau,iar daca le si lipesti cu grija,si prietena nu zice\"hai mai odata ca mi-ai promis ca ma scoti in oras macar in seara asta,ca de doua saptamani nu am mai iesit\"si nu te grabesti o sa iasa ok!!Trimit mai diseara ceva poze cu bordul meu facut personal de mine:d
1985 suzuki samurai
1993 audi urs4 2.2l 20 v turbo quattro-dezmembez
1994 audi 100 c4 2.6 E 12 v FWD
2003 vw lt 35
1991 audi s2 3b
pasbogdan is offline   Reply With Quote
Old 15-02-06, 02:22   #3
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Ornamente cromate ceasuri de bord

[quote=\"Evil Yuri\"]Caut acele ornamente ............

Acele ornamente pot sa fie de la alte ceasuri montate ulterior achizitiei masinii.In general se gasesc ceasuri care sint mai interesante decit cele facute de fabrica.Sau poti incerca un kitch cum ti se spune mai sus.