Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 29-11-08, 20:39   #241
dogy_10
VW Driver

Stage 5

dogy_10's Avatar

Member of:
[DACIA]
[RENAULT]
[VW]
Default Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!

credema ca nu vrei martor pt centura....eu am la clio si in curand cred ca o sa tai firele sa nu mai faca scandal
dogy_10 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-08, 00:15   #242
SV25MBN
Chevrolet Driver

Stage 5

SV25MBN's Avatar

Member of:
[Opel]
[CHEVROLET]

Tocmai faptul ca te sacaie pana ti-o pui ( centura ) poate face uneori diferenta intre viata si moarte.
SV25MBN is offline   Reply With Quote
Old 04-12-08, 06:36   #243
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Ii dau dreptate lui SV25MBN. Stiu pe cineva care nu purta absolut deloc centura... avea o dacie. Cand si-a schimbat masina, una aproape noua, avea in dotare si aceasta functie... si acum o poarta mult mai des! Si asta doar pentru ca te sacaie la cap chestia aia.
Old 07-12-08, 09:31   #244
M-Pwr

Stage 2

M-Pwr's Avatar

Member of:
[DACIA]

arata bine cu FL loganul, pacat ca are aceleasi motoare cum s-a mai zis... macar daca introduceau unul nou pe langa cele care sunt deja, poate un 1.4 16v
off: daca loganul avea un pret de baza de 8000 euro fara TVA ce calitate credeti ca avea ? sau daca pleca de la 30k ? credeti ca dispunea de calitate si fiabilitate sau dotari etc. care ii permiteau sa se bata cu un seria 3 ? sau audi A4 ?
M-Pwr is offline   Reply With Quote
Old 07-12-08, 10:25   #245
andi_cimpean

Stage 5

andi_cimpean's Avatar

Member of:
[Moderators]

foarte buna masina. dar nu pentru romani. cu un venit minim de 500 de lei nu prea vad cum iti poti cumpara unul. parerea mea este ca trebuie contruita o masina pentru tot romanul daca intr-adevar se doreste schimbare in bine. A scos Renault la bani de pe spatele nostru!! mana ieftina si atatea bucati vandute.
Old 07-12-08, 11:39   #246
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
foarte buna masina. dar nu pentru romani. cu un venit minim de 500 de lei nu prea vad cum iti poti cumpara unul. parerea mea este ca trebuie contruita o masina pentru tot romanul daca intr-adevar se doreste schimbare in bine. A scos Renault la bani de pe spatele nostru!! mana ieftina si atatea bucati vandute.
pentru romānii cu venituri de 120 de euro pe lună, cum spui tu, nu cred că exista soluţie de maşină nouă, poate doar Tata Nano, deşi cred că nici pe aia nu şi-o pot permite, pur şi simplu nu poţi cu banii ăia să-ţi cumperi maşină nouă.
nu e nevoie dealtfel să-şi cumpere toată lumea maşină nouă, nici vechea dacie 1310 nu şi-ar fi permis-o nouă cu salariul ăla, să fim realişti...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 07-12-08, 13:05   #247
3SGE

Stage 5

3SGE's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by adi_wauxhall View Post
fiaturile sunt mai slabe..si nu trebuie comparata dacia cu bmw sau mercedes,W...trebuie comparata cu hyundai, chevrolet,fiat... Nu cred ca ford fiesta, fusion.. sunt mai bune decat loganul nou, sau sandero. Ce nu imi place in schimb la Dacia este ca inca sunt foarte zgarciti...nu pun bara stabilizatoare,telesoape pe gaz, martor pentru centura, un computer de bord mai bun, scaune incalzite, stergatoare de foarte slaba calitate, antifonate aiurea,... la variantele simple nici macar bec in torpedou nu pun...jignitor...
Tu compari Fiesta , fusion si fiaturile cu Loganul si Sandero? Dacia este la ani lumina fata de ele. Te-ai urcat vreodata intr-un Fiesta nou ca sa vezi diferenta?