Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 27-02-08, 15:14   #1
Don_Gabriel

Stock

Default Energii alternative- E cineva interesat de astea?

Aerul comprimat, biodieselul, etanolul, hibridele sunt cateva exemple dintre energiile viitorului pe care le-am pus pe site-ul www.energii-alternative.uv.ro
Poate nu este cel mai reusit site avand in vedere ca e primul meu site, dar continutul cred ca e foarte interesant.

Daca va place si vreti sa contribuiti la dezvoltarea acestui proiect postati aici informatii care vreti sa apara pe site. In curand voi face si o varianta a acestui site in php pentru cei care sunt interesati de mediu.
Don_Gabriel is offline   Reply With Quote
Old 27-02-08, 16:01   #2
NOScox

Stage 5

NOScox's Avatar

Default Re: Energii alternative- E cineva interesat de astea?

pai pana la urma care e treaba cu etanolul, e mai nociv ca benzina, pt ca asa am inteles din noile teste !?
NOScox is offline   Reply With Quote
Old 29-02-08, 02:13   #3
cristirzr

Stage 2

cristirzr's Avatar

Member of:
[VW]

etanolul e mult mai ecologic decat benzina, dar din pacate are o putere calorica scazuta
cristirzr is offline   Reply With Quote
Old 29-02-08, 02:34   #4
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

La energia solara ar trebui sa updatezi . Au scos rusii un nou tip de panou solar care e in stare sa capteze radiatiile solare si cele de la stele deci merge si noaptea. Cica ar avea randament 90% fata de cele normale care au intre 15-25%. Cred ca energia solara va fi folosita in viitor pt propulsarea masinilor ,majoritatea din cele de mai sus sunt mai greu de obtinut si costisitoare.