![]() |
Energii alternative- E cineva interesat de astea?
Aerul comprimat, biodieselul, etanolul, hibridele sunt cateva exemple dintre energiile viitorului pe care le-am pus pe site-ul www.energii-alternative.uv.ro
Poate nu este cel mai reusit site avand in vedere ca e primul meu site, dar continutul cred ca e foarte interesant. Daca va place si vreti sa contribuiti la dezvoltarea acestui proiect postati aici informatii care vreti sa apara pe site. In curand voi face si o varianta a acestui site in php pentru cei care sunt interesati de mediu. |
Re: Energii alternative- E cineva interesat de astea?
pai pana la urma care e treaba cu etanolul, e mai nociv ca benzina, pt ca asa am inteles din noile teste !?
|
etanolul e mult mai ecologic decat benzina, dar din pacate are o putere calorica scazuta
|
La energia solara ar trebui sa updatezi . Au scos rusii un nou tip de panou solar care e in stare sa capteze radiatiile solare si cele de la stele deci merge si noaptea. Cica ar avea randament 90% fata de cele normale care au intre 15-25%. Cred ca energia solara va fi folosita in viitor pt propulsarea masinilor ,majoritatea din cele de mai sus sunt mai greu de obtinut si costisitoare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning