Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 29-03-08, 17:45   #16
ulyse

Stage 5

ulyse's Avatar

Default Re: BMW + Mercedes = Love?

bai ascultati voi la mine Mercedes nu e bine sa fuzioneze cu Bmw deoarece daca se intampla treaba asta nu o sa mai fie o evolutie asa de mare a masinilor
ce-i doi sunt titanii automobilelor
ulyse is offline   Reply With Quote
Old 29-03-08, 17:46   #17
ulyse

Stage 5

ulyse's Avatar

service o sa fie extrem de scump
ulyse is offline   Reply With Quote
Old 29-03-08, 18:17   #18
ZAUBER

Stage 4

ZAUBER's Avatar

Quote:
Originally Posted by ulyse View Post
asta e parerea mea mie mi se par o idiotenie maisinile hibride plus ca sunt foarte complicate
fratele meu alb, masinile hibride sunt foarte necesare si trebuie implementate cat mai repede.

eu stiu ca o masina hibrida are 2 mot>1 electric care fct pana la 110 dupa care intra 2-lea motor pe benzina...
mot electric are emisii poloante fonice ~0, ceea ce face sa fie foarte silentioasa si numai cauciucurile sa se auda...
+ la orice franare se incarca bateriile, iar intr-un oras se pun f multe frane, ceea ce ar face ca bateria sa fie plina mai tot timpu> aproape ca te plimbi gratis, fara sa poluezi fonic&mediul

mai erau cateva chestii, dar nu le mai stiu...

mot pe benzina are eficacitate de ~25%, diesel ~45-50% ideal pt masini agicole, tiruri, iar cel hidrid undeva pe la 90%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu zic ca este o "chestie" destul de mare

am mers cu un lexus, iar cand merge pe curent...nici nu auzi motorul!

hibridele sunt ceva mai complicate, dar sper ca ele sa fie viitorul!
asi vrea ca in max 3-5 sa inceapa sa se construiasca NUMAI hibride!!!!!

daca ar fii construite la o scara mult mai larga ar scadea costurile!
Old 29-03-08, 20:11   #19
nea_gogu_de_la_gaze

Stage 5

nea_gogu_de_la_gaze's Avatar

Member of:
[Echipa de sprijin]

Daca acesti doi colosi se vor uni nu vor avea rival pe piata automobilelor!
nea_gogu_de_la_gaze is offline   Reply With Quote
Old 29-03-08, 23:42   #20
AlliedComposites

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by GIGI-BEKALI View Post
fratele meu alb, masinile hibride sunt foarte necesare si trebuie implementate cat mai repede.

eu stiu ca o masina hibrida are 2 mot>1 electric care fct pana la 110 dupa care intra 2-lea motor pe benzina...
mot electric are emisii poloante fonice ~0, ceea ce face sa fie foarte silentioasa si numai cauciucurile sa se auda...
+ la orice franare se incarca bateriile, iar intr-un oras se pun f multe frane, ceea ce ar face ca bateria sa fie plina mai tot timpu> aproape ca te plimbi gratis, fara sa poluezi fonic&mediul

mai erau cateva chestii, dar nu le mai stiu...

mot pe benzina are eficacitate de ~25%, diesel ~45-50% ideal pt masini agicole, tiruri, iar cel hidrid undeva pe la 90%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu zic ca este o "chestie" destul de mare

am mers cu un lexus, iar cand merge pe curent...nici nu auzi motorul!

hibridele sunt ceva mai complicate, dar sper ca ele sa fie viitorul!
asi vrea ca in max 3-5 sa inceapa sa se construiasca NUMAI hibride!!!!!

daca ar fii construite la o scara mult mai larga ar scadea costurile!
ai dreptate normal, dar sti ce o sa-mi lipseasca mie? Sunetul acela atat de frumos care te unge la inima, de la un motor cu combustie interna, tunat cum trebuie... fie ca e un monstru de motor american care suna de parca sta sa se opreasca din cauza camelor uriase, fie ca e un V8 cu sunet orgasmic de motocicleta de la Ferrari, sau oricare din zecile de exemple care le-as putea da, sunt niste sunete carora le v-om duce lipsa cand trecem pe baterii, hidrogen, sau alte prostii... Hibridele sunt doar un pas intermediar, pana o sa se gaseasca ceva cu care sa inlocuim petrolul de tot...
AlliedComposites is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 15:22   #21
apache

Stage 5

apache's Avatar

vad ca discutia a degenerat in "motoare petrol/motoare hibryd" in fine.

Revenind la subiect ma gandesc ca acum odata cu plecarea designerului sef de la Merc vom vedea pe strada o masina facuta de cele 2 companii si vom purta dialoguri de gen
-"ia uite ce masina a mai scos bmw"
-"aaaa ,ce ma?e mercedes!!!"
apache is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -