Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 09-02-08, 14:50   #16
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: noul logan

cu nimic mai draguta decat banalul logan.treaba e ca nu vor sa faca ceva frumos.se gandesc la vanzari cat mai mari ,profituri cat mai groase,acapararea paturii sociale dominante din tara noastra .vad o bucurie mare pe firmele de leasing si pe dealeri
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 10-02-08, 16:06   #17
2fast4you
Hyundai Driver

Stage 5

Member of:
[Hyundai]

Primul lucru care ar trebui sa il faca sa schimbe plasticele alea din interior. Sa puna unele putin mai bine finisate desi stiu ca asta i-ar creste pretul de vanzare dar ar fi nevoie. Yo as prefera sa mai dau 500 de euro in plus dar sa arate mai bine.
Old 10-02-08, 23:43   #18
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
da de unde stii ma tu ce zice omu cand zice ca nu ar da banii pe logan? poate vrea sa-i dea pe altceva... alta masina in gama asta de pret... a zis el ca nu da banii pe logan ii da pe veyron? nici eu nu as da bani pe logan, prefer un bora SH, mai vechi, mai uzat, dar macar ma simt ca intr-o MASINA nu mini-camion/duba cu 4 usi cu scaune si bancheta facute cu drujba si stabilitate de dacie papuc suprainaltat...
oare de ce asemenea pareri sunt expuse in general de minori, ai caror bani vin de la taticu si mamica?
alicee is offline   Reply With Quote
Old 11-02-08, 00:05   #19
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

deci tara asta e plina de TAMPITI ! cele 2 masini aratate arata chira f bine fata de alte modele ale altor marci mari... dar culmea alea sutn frumoase ! singura explicatie ar fi numele DACIA ! unii la cat de tampiti sunt ar merita sa li se puna din fabrica steluta pe capota si nu si-ar da seama dar le-ar place enorm masina ! ce naiba uitati-va la adevaratele masini urate si faceti o comparatie de istorie.. cum dacia deodata a crescut pe un grafic din toate punctele(motoare,aspect ext si int) si uitati-va la altii cum abia progreseaza!

asa ca aruncati un ochi pe la citroen,chevrolet-ul nostru romanesc si altele care nu stau sa mi le amintesc ca ma enervez cu adevarat urate dar doooh sutn masini ce poarta alta denumire

si inca ceva...DACIA nu urmareste sa faca masini super sport si de lux.. se urmareste minimizarea costurilor si maximizarea profitului.. si cum face asta? simplu dandu-le o sansa multor romani de a avea o masina, un mijloc de a se deplasa de la A la B,si de a renunta cu adevarat la o rabla

mai lasati impresiile de oameni cu arfe vedeti altfel lumea asta... dar probabil romanul a fost nascut ca niciodata sa nu fie multumit indiferent de ce i se ofera
Old 11-02-08, 11:37   #20
no limits design

Stage 5

no limits design's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[AirBrush]
[4Rally]

ca urat e sa moara mortu
no limits design is offline   Reply With Quote
Old 13-02-08, 19:56   #21
Evil Yuri

Stage 5

Quote:
Originally Posted by no limits design View Post
ca urat e sa moara mortu
sa moara mama lu altu' daca nu e asa, ne-am dat draq cu postu asta al tau. cireasa de pe varful ***ului.
Evil Yuri is offline   Reply With Quote
Old 14-02-08, 21:11   #22
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by alicee View Post
oare de ce asemenea pareri sunt expuse in general de minori, ai caror bani vin de la taticu si mamica?
oare de ce vorbesti ca fraiera fara sa stii macar daca sunt minor sau nu sau daca am masina MEA pe numele meu sau cel putin a mea la orice secunda a zilei?
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 15-02-08, 12:42   #23
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eugen_TL View Post
deci tara asta e plina de TAMPITI ! cele 2 masini aratate arata chira f bine fata de alte modele ale altor marci mari... dar culmea alea sutn frumoase ! singura explicatie ar fi numele DACIA ! unii la cat de tampiti sunt ar merita sa li se puna din fabrica steluta pe capota si nu si-ar da seama dar le-ar place enorm masina ! ce naiba uitati-va la adevaratele masini urate si faceti o comparatie de istorie.. cum dacia deodata a crescut pe un grafic din toate punctele(motoare,aspect ext si int) si uitati-va la altii cum abia progreseaza!

asa ca aruncati un ochi pe la citroen,chevrolet-ul nostru romanesc si altele care nu stau sa mi le amintesc ca ma enervez cu adevarat urate dar doooh sutn masini ce poarta alta denumire

si inca ceva...DACIA nu urmareste sa faca masini super sport si de lux.. se urmareste minimizarea costurilor si maximizarea profitului.. si cum face asta? simplu dandu-le o sansa multor romani de a avea o masina, un mijloc de a se deplasa de la A la B,si de a renunta cu adevarat la o rabla

mai lasati impresiile de oameni cu arfe vedeti altfel lumea asta... dar probabil romanul a fost nascut ca niciodata sa nu fie multumit indiferent de ce i se ofera
1. tonul asta sa-l folosesti intre prietenii tai, nu intre necunoscuti.
2. ce masina urata a facut Citroen vreodata ma?
3. Tu compari Chevrolet cu Renault? alta data.
4. Dacia n-a dat sansa multor romani sa aiba masina, Dacia a furat visurile multor romani de a avea o masina adevarata pe bani putini.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 15-02-08, 16:59   #24
AzzKikR

Stage 3

AzzKikR's Avatar

Member of:
[Speed Daemons]

Mie nu imi plac stopurile pe spate la Sandero...Mai mult imi place asta cu spate "Clasic"
AzzKikR is offline   Reply With Quote
Old 15-02-08, 17:38   #25
skoda boy

Stage 5

skoda boy's Avatar

Member of:
[SKODA]

Unora nu le place loganul si cred ca au motive intemeiate si dasta sa deschis topicul ca sa isi dea si omul cu parerea...ci nu ca sa te faca un "copil" de 19 ani tampit pt ca iti spui punctul de vedere...daca tie iti place cum arata cumpara-ti 100 de dacii si lasa-ne pe noi cu citroenuri si chevroleturi...Numa' bine
skoda boy is offline   Reply With Quote
Old 15-02-08, 23:34   #26
alicee

Stage 3

Quote:
Originally Posted by amphetamine View Post
oare de ce vorbesti ca fraiera fara sa stii macar daca sunt minor sau nu sau daca am masina MEA pe numele meu sau cel putin a mea la orice secunda a zilei?
fa-mi o surpriza
alicee is offline   Reply With Quote
Old 16-02-08, 00:32   #27
sKyNeT

Stage 5

sKyNeT's Avatar

Member of:
[Honda]
[NoSpeedLimit Romania Club]

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
...Dacia n-a dat sansa multor romani sa aiba masina, Dacia a furat visurile multor romani de a avea o masina adevarata pe bani putini...
Adica ? Crezi ca se poate ceva mai bun decat logan la bani mai putini ? Sau vrei sa zici ca dacia 1310 e mai buna decat loganul ?
sKyNeT is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -