Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   noul logan (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/66178-noul-logan.html)

3TURBOnos 07-02-08 14:21

noul logan

3 Attachment(s)
un fel de laguna, dar ruda mai saraca! deocamdata nu am date asupra de datelor tehnice.

Smo|<e 07-02-08 15:11

Re: noul logan

1 Attachment(s)
uitati inca o poza cu Dacia Sandero

le: acum mi-am dat seama ca nu seamana cu ce ai postat tu....ciudat, desi sandero e anuntat...nu logan

Attachment 446542

Evil Yuri 07-02-08 15:27

Urmeaza, pe langa Sandero, un facelift la Logan. Dar nu cred ca va fi atat de radical ca in pozele din primul post. I-ar creste pretul un pic cam mult.

ArCaDa 07-02-08 22:03

urata rau..nu as da bani pe asa ceva indiferent de cat ar costa...desi banuiesc ca v'a fi mai scump ca loganul de acum

BAMBAKE 08-02-08 17:34

cu un asemenea logan, parca poti sa mai tii capul pe geam ;)

cleric72 08-02-08 22:29

eh .. hai ca incepe sa prinda ceva forma si loganu ... da tot dacie ramane ... eu unu nas da bani pe asa ceva ....

FIGHET 08-02-08 22:33

Quote:

Originally Posted by cleric72 (Post 1344814)
eh .. hai ca incepe sa prinda ceva forma si loganu ... da tot dacie ramane ... eu unu nas da bani pe asa ceva ....

minte U.T.C
stiu !!! ce mai face al tau m5 din garaj???

thrall_24 09-02-08 08:26

nu asta este "logan ll". l-am vazut. este un face lift. cat despre sandero este tare masinuta.

STREET 09-02-08 09:14

Quote:

Originally Posted by cleric72 (Post 1344814)

:lol::lol:=)) atat am avut de spus

Evil Yuri 09-02-08 10:25

Baieti, ati gresit topicul. Vedeti ca e alaturi unul cu noul M5, cred ca este mai pe buzunarele voastre (sau ale parintilor).

Sindrom 09-02-08 11:03

daaa astia din categoria...BOGATANILOR....plecati la veyroanele voastre cu troleu.....lasati-ne pe noi astia saraci cu dacia....daca voua nu va place dacia...ca nu suna bine numele ce aveti cu restu lumii....la revedere si calatorie placuta cu autobuzu'

TURBOSS 09-02-08 12:28

dece sunteti rai? hai ca arata dragut, o masinuta draguta, mai ales fata de loganul actual!

thrall_24 09-02-08 12:44

noul logan face lift are modificat fata si spatele, bara si masca radiatorului si capota portbagaj. in rest este aceeasi masina. cat despre sandero.....arata super.

nutzuXXL 09-02-08 12:50

este exact laguna din lateral . oricum , alta masina fata de generatia actuala ( de la clio la laguna ... e ceva ;) )
totusi nu prea cred ca asta o sa inlocuiasca loganul . poate pe viitor o sa apara un alt model superior loganului .

22VIN 09-02-08 13:07

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1345560)
daaa astia din categoria...BOGATANILOR....plecati la veyroanele voastre cu troleu.....lasati-ne pe noi astia saraci cu dacia....daca voua nu va place dacia...ca nu suna bine numele ce aveti cu restu lumii....la revedere si calatorie placuta cu autobuzu'

da de unde stii ma tu ce zice omu cand zice ca nu ar da banii pe logan? poate vrea sa-i dea pe altceva... alta masina in gama asta de pret... a zis el ca nu da banii pe logan ii da pe veyron? nici eu nu as da bani pe logan, prefer un bora SH, mai vechi, mai uzat, dar macar ma simt ca intr-o MASINA nu mini-camion/duba cu 4 usi cu scaune si bancheta facute cu drujba si stabilitate de dacie papuc suprainaltat...

All times are GMT +2. The time now is 14:11.

- Copyright 2026 4Tuning