![]() |
noul logan
3 Attachment(s)
un fel de laguna, dar ruda mai saraca! deocamdata nu am date asupra de datelor tehnice.
|
Re: noul logan
1 Attachment(s)
uitati inca o poza cu Dacia Sandero
le: acum mi-am dat seama ca nu seamana cu ce ai postat tu....ciudat, desi sandero e anuntat...nu logan Attachment 446542 |
Urmeaza, pe langa Sandero, un facelift la Logan. Dar nu cred ca va fi atat de radical ca in pozele din primul post. I-ar creste pretul un pic cam mult.
|
urata rau..nu as da bani pe asa ceva indiferent de cat ar costa...desi banuiesc ca v'a fi mai scump ca loganul de acum
|
cu un asemenea logan, parca poti sa mai tii capul pe geam ;)
|
eh .. hai ca incepe sa prinda ceva forma si loganu ... da tot dacie ramane ... eu unu nas da bani pe asa ceva ....
|
Quote:
stiu !!! ce mai face al tau m5 din garaj??? |
nu asta este "logan ll". l-am vazut. este un face lift. cat despre sandero este tare masinuta.
|
Quote:
|
Baieti, ati gresit topicul. Vedeti ca e alaturi unul cu noul M5, cred ca este mai pe buzunarele voastre (sau ale parintilor).
|
daaa astia din categoria...BOGATANILOR....plecati la veyroanele voastre cu troleu.....lasati-ne pe noi astia saraci cu dacia....daca voua nu va place dacia...ca nu suna bine numele ce aveti cu restu lumii....la revedere si calatorie placuta cu autobuzu'
|
dece sunteti rai? hai ca arata dragut, o masinuta draguta, mai ales fata de loganul actual!
|
noul logan face lift are modificat fata si spatele, bara si masca radiatorului si capota portbagaj. in rest este aceeasi masina. cat despre sandero.....arata super.
|
este exact laguna din lateral . oricum , alta masina fata de generatia actuala ( de la clio la laguna ... e ceva ;) )
totusi nu prea cred ca asta o sa inlocuiasca loganul . poate pe viitor o sa apara un alt model superior loganului . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:11. |
- Copyright 2026 4Tuning