Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 29-06-07, 12:58   #61
Jogo_Kadett

Stage 3

Jogo_Kadett's Avatar

Default Re: Jante de plastic!!!

Quote:
Originally Posted by 19tdi View Post
aiurea ca daca iei o bordura nu se indoaie...se sparge direct...
crezi ca sunt facute sa se "sparga direct"?eu cred totus ca este un plastic elastic, si risti atunci cand dai intr-o bordura maxim sa faci o pana (daca ai si cauciucurile alea pe plastic, o faci de teren. humer iese din ea ), oricum e desteapta ideea, iti usureaza masina, dar nu cred ca pot avea un aspect lafel de placut ca o janta metalica
Old 29-06-07, 13:01   #62
Jogo_Kadett

Stage 3

Jogo_Kadett's Avatar

Quote:
Originally Posted by ROSSI 46 View Post
saracu' om are un fix ...pana sa incingi cuiu tzisau incins creirii prea tare vad...sau e ceva ce ink faci?...itzi distrugi jucarelele cu cuiu incins ...u smart ass
))))
Jogo_Kadett is offline   Reply With Quote
Old 01-07-07, 23:58   #63
Platinum Squirrel

Stage 2

Platinum Squirrel's Avatar

mah, astea or sa fie jante pt alergat ca vor fi cu mult mai usoare. eu mi-as lua cu increder. cand apar eu imi iau si ce daca nu arata ca cele metalice? exista si vopsele. cu siguranta faci ceva mishto cu un vopsitor bun. asadar, traiasca oamenii de stiinta!
Platinum Squirrel is offline   Reply With Quote
Old 02-07-07, 00:03   #64
Jogo_Kadett

Stage 3

Jogo_Kadett's Avatar

pun pariu ca are sa aiba succes, dar nu asa mult ca aliajele
Jogo_Kadett is offline   Reply With Quote
Old 03-07-07, 07:57   #65
Chucky bmw

Stage 5

Chucky bmw's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[Opel]

te lingi pe burta original la un accident ceva cu ele
Chucky bmw is offline   Reply With Quote
Old 04-07-07, 04:06   #66
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Bah baietzi ce suntezi copii,acum20 d ani cand eram proaspeti capitalisti mai aveam o scuza sa fim incuiati..rezervati in privinta inovatiilor dar dupa 20 d ani?masinile au sasiu lipit ci silicon si e un procedeu mai apreciat decat sudura,au combustibil cea ce foloseam p vremuri sa incalzim ceaiul(gpl)....aia care au bagat lovele sa faca jentile aste credetzi ca-s prosti degeaba?...mai sun si nemti..e o problema de timp pana apar(daca testele ies bine)..250mii km eu zic k sunt convingatori..ei nici nu prea au gropi ce-i drept..
Urban per4mance is offline   Reply With Quote
Old 04-07-07, 22:56   #67
V1p3R
2 Roti

Stage 4

V1p3R's Avatar

Member of:
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by Jogo_Kadett View Post
crezi ca sunt facute sa se "sparga direct"?eu cred totus ca este un plastic elastic, si risti atunci cand dai intr-o bordura maxim sa faci o pana (daca ai si cauciucurile alea pe plastic, o faci de teren. humer iese din ea ), oricum e desteapta ideea, iti usureaza masina, dar nu cred ca pot avea un aspect lafel de placut ca o janta metalica
poi ca sa se indoaie nu prea cred...ca daca ai cauciuc fara camera...atuncea ce faci ..iese aeru...si sa fie moale jeanta ...apoi o calci (masina)...si se indoie janta)))......sau faci un drifting...sau noah iei o curba mai brusca..ce face ...se intoarce sub uh ....trebe sa fie tari...rezistente poate sa fie ...daca le lovesti sigur se duc pe ...
V1p3R is offline   Reply With Quote
Old 19-07-07, 11:01   #68
t@uru
Renault Driver

Stage 5

t@uru's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[PEUGEOT]
[PARTICIPANT CURSE]

In primul rand ganditi-va ca sunt facute de nemti....
Iar in al doilea rand un plastuic il vopsesti, polisezi, cromezi, ii faci tot ce vrei tu mult mai usor decat pentru metal la costuri mult mai mici. Iar ca duritate plasticul sau mai bine zis polimerii au intrecut metalele de mult timp, metalele care se folosesc in mod uzual, nu metalele speciale pentru nave spatiale sau sateliti desi si acolo se foloseste si plastic .
t@uru is offline   Reply With Quote
Old 01-08-07, 14:27   #69
Dealerdej

Stage 4

Dealerdej's Avatar

Post Re: Jante de plastic!!!

Quote:
Originally Posted by t@uru View Post
In primul rand ganditi-va ca sunt facute de nemti....
Iar in al doilea rand un plastuic il vopsesti, polisezi, cromezi, ii faci tot ce vrei tu mult mai usor decat pentru metal la costuri mult mai mici. Iar ca duritate plasticul sau mai bine zis polimerii au intrecut metalele de mult timp, metalele care se folosesc in mod uzual, nu metalele speciale pentru nave spatiale sau sateliti desi si acolo se foloseste si plastic .
intr-adevar..polimerii au intrecut metalele de mult timp..cum spuneai ..nu metalele mai speciale...treaba interesanta
Dealerdej is offline   Reply With Quote
Old 01-08-07, 14:48   #70
riv_gms
Opel Driver

Stage 5

riv_gms's Avatar

Member of:
[Opel]
[DACIA]

jantele din plastic o sa devina o adevarata afacere pt multi distribuitori...am fost la un test drive cu jenti din plastic si am ras surprins kt de usoare pot fi si la ce temperatura se pot topi... deabia le astept ..
Old 02-08-07, 01:27   #71
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Test drive?!!deja sunt pe strazi?ma gandeam ca vor aparea curand dar nici chiar asa..zi tot ''gms''..unde ..cum cand..pls...este ceva care chiar merita stiut..ms
Old 12-08-07, 07:52   #72
Ghimpe200

Stage 5

Ghimpe200's Avatar

Quote:
Originally Posted by 19tdi View Post
banuiesc ca ai fost de fata sau ai auzit de oameni care de cat de bine conduc au dat intr-o bordura mai cu viteza si s-a indoit janta (bordura ei)
... eu 1 nu am auzit de plastic care sa se indoaie...pana acum...
Nici eu nu am auzit de plastic care sa se indoaie.Daca ai luat o groapa mai tare,si cum la noi nu stii pe care sa o ocolesti,la reveder,mergi si cumperi janta noua!!!Nasol!!!
Old 13-08-07, 06:46   #73
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

eu cred ca nu le-au facut pt Europa de est.....in germania etc nu au probleme de genul craterelor noastre.....la ei se vor vinde bine....
Old 13-08-07, 21:08   #74
robert_zed2112

Stage 5

robert_zed2112's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[Opel]

lasa...ca in viitor o sa avem si noi straziii bune..acum se sapa ..pt apa nova )))))))
robert_zed2112 is offline   Reply With Quote
Old 14-08-07, 02:56   #75
Urban per4mance

Stage 5

Urban per4mance's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

in Brasov nu prea mai sunt probleme d genul asta,s-a schimbat mult starea strazilor in ultimii 2 ani..au ramase putzine strazi cu probleme...tot ce este drum principal sau intens circulat(in oras) este ok..si inca se lucreaza la greu...numa' bine,pana vin eu acasa e totul atza..
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -