Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply
 
Thread Tools
Old 12-06-07, 01:57   #1
mph/km/h

Stage 3
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 88
Default Noul Volkswagen Touareg s-a lansat “off-road”

Fata de vechea generatie, noul Touareg beneficiaza de un facelift exterior si de o serie de noi sisteme electronice ce au ca scop transformarea modelului intr-un Sport Utility Vehicle foarte capabil in teren accidentat.

Preturile noii generatii sunt cu doar cateva sute de euro mai mari, daca luam in calcul oferta Touareg Mountain (circa 32.000 de euro, pret fara TVA), in conditiile in care echiparea standard a fost imbunatatita.
In continuare, puteti regasi o scurta prezentare a celor mai importante modificari de care beneficiaza noua generatie Touareg.

- Calandru redesenat, o noua motorizare V8 cu injectie directa de benzina si siguranta de varf.
- Primul sistem ABSplus din lume reduce distantele de franare pe teren accidentat cu pana la 20%

Noul Touareg, echipat cu peste 2.300 de componente reproiectate, arata diferit fata de predecesorul sau. Partea din fata a fost amplu modificata, se remarca o noua grila de radiator, faruri avad o forma mai expresiva si multe alte detalii modernizate.

Dincolo de acestea, notam un substantial aport de noi si, in unele cazuri, unice elemente tehnice. Touareg va fi, de asemenea, primul Volkswagen care propune o motorizare V8 cu benzina alimentata prin injectie directa (V8 FSI, 257 kW/350 CP)... nimic exceptional
Attached Images
  
mph/km/h is offline   Reply With Quote
Old 12-06-07, 09:36   #2
_anaconda_

Stage 5
 
_anaconda_'s Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 3,556
Default Re: Noul Volkswagen Touareg s-a lansat “off-road”

Si vechiul touareg avea abilitati of road...insa e logic ca acesta sa ii fie superior!in rest informatii vechi,nimic interesant si nou sub soare
_anaconda_ is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -