Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply

Thread Tools
Old 14-04-07, 23:41   #16
Bogdan YBR
Opel Driver

Stage 5

Bogdan YBR's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Daewo de lux

daca cielo de 1.5 al meu consuma 15 asta v6 cat ca consuma?? in rest ok tot.interior dragut exterior copiat.
Bogdan YBR is offline   Reply With Quote
Old 14-04-07, 23:57   #17
NWZeu

Stage 5

NWZeu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[DAEWOO]
[FORD]
[BMW]

una peste alta, exceptand faptul ca imprumuta elemente de la multe alte masini - este foarte tare , interiorul cel putin ca design mi se pare mai bine realizat decat a multor masini europene cu pretentii (calitativ ramane de vazut)
Old 15-04-07, 10:14   #18
only_4dan

Stage 5

only_4dan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Outrageous View Post
auzisem ca de la audi cel mai prost model e TT-ul asta mai vechi
audi tt a fost aleasa cea mai proasta masina dar nu numai din gama audi
only_4dan is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 11:22   #19
DirectHIT

Stage 4

DirectHIT's Avatar

daca iese Daewoo pe piata cu asa ceva, sigur prinde la multa lume cu bani care au audi, bmw, si altele... atunci sa vedeti concurentza...
DirectHIT is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 11:47   #20
boy_wonder

Stage 5

boy_wonder's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]

masina va fi comercializata decat pe piata coreeana.. despre europa nu se stie inca nimic si in america nu va fi vanduta
boy_wonder is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 11:55   #21
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

directHIT trebuie sa te contrazic... n-ai sa vezi oameni cu averi de peste milionul de euro ca se suie in daewoo... nu va renunta nimeni la audi sau mercedes sau bmw pt daewoo... n-ai sa vezi un print sau cine stie ce seic cu avere ceva mai mica ca se suie in daewoo... n-ai sa vezi vedete din hollywood ca se suie in daewoo ai sa vezi omul de clasa medie care vrea masina mai luxoasa noua si nu vrea sa dea 60 mii pe un a6 ca n-are de unde. el isi va lua aceasta masina. dar cine are sa dea 60 mii pe un a6 isi va lua a6
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 15:11   #22
DirectHIT

Stage 4

DirectHIT's Avatar

Mai vedem.. ai rabdare sa se tina si constructorul de cuvant, sa ajunga la noi in tara sa vedem totusi la ce pret ajunge... evident trebuie o buna perioada de timp sa se acomodezi si romanul cu asa ceva...
Old 15-04-07, 15:53   #23
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

mentalitatea romanului sa stii ca nu e deschisa spre lucruri noi.. romanul e cam fixist sa ia ce stie el si daca e ceva nou cumpara doar daca e ieftin (logan-ul) altfel romanul are mentalitate ciudata) io sunt deschis spre lucruri noi dar daewoo nu stiu ce sa zic... n-am incredere in luxul coreean... luxul este nemtesc englezesc italian si american... restu hmmm.... poate si japonezii dar nu stiu...
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 15-04-07, 16:00   #24
BogdanNZ
Toyota Driver

Stage 5

BogdanNZ's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Honda]
[Toyota]

Comparatiile cu Vectra sunt normale avand in vedere ca si Opel si Holden sunt sub GM...iar masina nu are nici o legatura cu Daewoo...e gandita si conceputa in Australia...dar cum firma Holden e necunoscuta in afara Australiei/NZ cei de la marketing GM au decis sa o comercializeze pe pietele Asiatice ca si Daewoo...ceva de genul Nissan Logan in Mexic...
Cat despre masina in sine am vazut-o anul trecut la un salon cand a fost scoasa pe pietele Australiene/NZ si in general am o parere buna avand in vedere raportul calitate/pret...e mult mai ieftina ca si concurentele europene, dar ca si nivel de confort/lux nu se prea apropie de S-class sau seria 7...motorizarea de pe acest "Daewoo" in schimb lasa de dorit chiar daca are peste 200 de cai dar masina e mult prea masiva si s-ar preta motoarele V8 cu care se vinde in Aus/NZ
Old 16-04-07, 21:53   #25
Cosmin255

Stage 5

Cosmin255's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AUDI]

mie imi seamana cu A8 linia latareala ... oricum mi se pare reusita , pentru firma Daewoo pare sa sune bine viitorul
Cosmin255 is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 13:01   #26
br01tim

Stage 4

br01tim's Avatar

Arata bine pentru un Daewoo!imi place si mie mult.nu m-as mira sa dea lovitura cu un asemenea model.poate ajunge si in Romania.sigur nu va concura cu BMW sau Mercedes cum am citit mai sus.masina e facuta sa concureze modele premium de la Kia,Hyundai....modele cu preturi pana in 30.000-40.000Euro(parerea mea :P )
br01tim is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 14:47   #27
B.v.L

Stage 5

B.v.L's Avatar

Member of:
[Fiat]
[MERCEDES]

avand in vedere ca daewo era o firma mediocra .. acest model chiar mi se pare frumos ..
B.v.L is offline   Reply With Quote
Old 17-04-07, 14:57   #28
<<<ALEKULL>>>

Stage 1

<<<ALEKULL>>>'s Avatar

in final au reusit sa puna si daewo umpik de sare si piper la aspect ca chiar stateau prost la capitolul asta ce sa zik e chiar reusita....
<<<ALEKULL>>> is offline   Reply With Quote
Old 22-04-07, 01:07   #29
TSC-Us

Stage 5

TSC-Us's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Opel]
[VW]
[SUBARU]

bis...seamana cu vectra...

arata f bine...orice marca ar fii produs un asemenea model cred ca ar fii fost mandrii de ce au realizat!

are multe detalii care te duc la gandul de lux!

cred ca cel mai mult o sa conteze fiabilitatea motorului,fiind un motor puternic,mare...tare...!daca o sa fie fiabil,cred ca cei de la daewoo o sa rupa de la gura marilor"case"!

sa vedem daca o sa-l scoata pe piata...
Old 22-04-07, 12:22   #30
Takashy_Vtec18

Stage 5

Takashy_Vtec18's Avatar

frumosa masina..........interiorul imi place cel mai mult....exteriorul.......cum zice si restul lumii seamana vectra......
Takashy_Vtec18 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -