Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Daewo de lux (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/38269-daewo-lux.html)

criss_cars 12-04-07 17:55

Daewo de lux

3 Attachment(s)
Daewoo a prezentat in premiera conceptul de lux L4X, derivat din modelul Holden Statesman. Berlina de lux va fi disponibila doar pentru piata coreeana si nu va fi vanduta de catre Chevrolet in Statele Unite, asa cum probabil multi se asteptau.

Modelul coreean este echipat cu un motor V6 de 3.6 litri care dezvolta 258 de cai putere. Distributia puterii catre puntea spate se face cu ajutorul unei cutii automate cu 5 rapoarte. Limuzina, cu o lungime de 5.1 metri ofera un nivel inalt de confort si spatiu, in deplina armonie cu designul elegant. Blocurile optice fata sunt bi-xenon iar cele spate LED.

La interior navigatia prin satelit si scaunele incalzite electric cu masaj desavarsesc nota de lux a automobilului. La capitolul siguranta L4X exceleaza datorita airbagurilor laterale, frontale si pentru genunchii soferului. Nu exista date privind comercializarea acestui model in Europa.

deathlord 13-04-07 23:06

Re: Daewo de lux

nuj c sa zic, dar pana va ajunge mashina d serie, seva renuntza mai mult k sigur shi la LED`uri, xenon shi alte echipamente d genu`, poate vor fi disponibile p versiunea premium, sau cum so numi, dar pt. basic, ar fi bine sa luam harta dupa noi...

dogy_10 13-04-07 23:50

arata bine da parca seamana cu vectra

DirectHIT 14-04-07 00:17

Nu arata rau deloc... depinde si ce motorizari va avea... plus de asta poate ar reusii sa mai ridice nivelul brandului Daewoo

Bassu_SIV 14-04-07 00:23

vectra deja vu:D

Eugen_TL 14-04-07 00:47

da vectra bine spus..ext ca un..interiorul e dragutz in schimb

Nautilus 14-04-07 02:11

Daewoo si SsangYong au mai avut modele de lux in trecut, dar strict pentru piata locala, echivalentul coreean al Mercedesurilor folosite de magnatii europeni, si foarte probabil si acest model va ramane strict local, fiindca nu prea au faima de constructori de lux - cum ar fi sa te lauzi cu noua ta achizitie ... DAEWOO... intr-un grup de proprietari de S-Klasse?... ;)

~Nautilus

xxdadixx 14-04-07 11:35

Mie-mi pare ca aduce a Audi din laterala combinat cu Skoda din fata si roti :DF

22VIN 14-04-07 12:01

totusi... e daewoo...

Outrageous 14-04-07 12:24

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 850923)
totusi... e daewoo...

Si daca e daewoo ce? Mainile coreene sunt ok, chestia ca se strica pe drumurile noastre in valuri sau ca motorul face urat de la calitatea combustibililor de la noi este o alta treaba.
Vad ca ai un audi :D , masinile germane sunt bune nu? De cate ori au fot rechemate in service audi-urile pentru N probleme cu motoarele si alte chestii? iti zic eu, de o gramada de ori.Sa nu aducem vorba si de alti constructori germani care sunt venerati (ex. mercedes) care au avut o perioada in care calitatea era ca la logan-uri :lol: sau mai rau.

have fun:
http://www.internetautoguide.com/aut...udi/index.html

giubau_v8 14-04-07 14:33

frumoasa masina...asuce a vectra, skoda si audi..da e frumoasa

22VIN 14-04-07 15:07

outrageous am si a6 si astra... astra o am de 2 ani si nu am fost chemat in service:| si audi e recent da e sh desi in cartea de service nu aparea nimic...

Outrageous 14-04-07 17:48

uita-te pe situ ala care l-am pus eu, vezi ca scrie si cate modele au fost chemate si explica-mi daca e o greseala sau nu:D .Mint astia pe net, e o conspiratie contra marcilor germane:lol:

22VIN 14-04-07 19:56

m-am uitat si la cel 2001... bucuros ca al meu nu e unu din ele :lol:

Outrageous 14-04-07 21:35

auzisem ca de la audi cel mai prost model e TT-ul asta mai vechi

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning