Quote:
Originally Posted by cangri
In special sa fi atent la turbina.
Cam pica de la mersul subturat si motorina proasta din Romania.
DacA dai mai multe detalii despre ambele masini poate putem sa-ti spunem mai multe.
|
Fordul e adus de afara .. inca are numere rosii dar se poate inmatricula saptamana viitoare ( castigat in judecata)
Anul fabricatiei este 1993 BMW / 2001 Focus , motorul de 2000 cmc bmw benzina / 1800 diesel la Ford . La dotari sta mai bine Bmwul ( dubluclimatronic , abs, airbag ) ,/ Focusul are dotari standard ,
BMW-ul meu (adus in 2009 in Romania ) nu are probleme tehnice,nu "bate" absolut nimic , nici un fel de probleme , merge foarte bine motorul la 300.000 km , si cutia schimba perfect , cu aspectu exterior sta mai prost , vopseaua fiind originala , am schimbat pragurile , am pus Angel Eyes ... am investit ceva im BMW ,dar ma cam dezamageste consumul 11l/100km e cam mult , iar acum am nevoie de ceva cu consum cat mai mic ..
Fordul arata destul de bine si merge bine , este mai tanar (2001) , nu prea are dotari el ,dar ma atrage consumul . Sa ivit ocazia sa facem un schimb dar ar mai vrea vreo 300 E , despre Forduri nu stiu prea multe , cat sunt de fiabile ... niciodata nu mi-au placut dieselurie .... dar e mai tanar ,consum mai mic , taxe ceva mai mici .
Voi ati face schimbul?