A fost o data o masina mica...
Desi fortwo a fost, este si probabil va fi tinta ironiei unor ignoranti, eu fac parte din fan-clubul acestei masinute. Ma refer la generatia actuala si nu la noul model care va fi lansat in aprilie 2007. Cred ca exista in Romania, la unii dintre semeni, obiceiul de a-si cultiva ego-ul pana cand acesta ajunge la niste dimensiuni numai bune de adapostit intr-un SUV agabaritic. Nu conteaza ca fac cheta pentru o sticla de apa minerala, important este sa ocupe cat mai mult din domeniul public, pentru ca e gratis, nu-i asa?...
Sa revin insa la o masina care a fost candva mica, smart fortwo. Modelul care urmeaza sa apara este mai lung cu 19,5 centimetri. De ce? Pentru a spori gradul de siguranta in caz de accident. Fortwo este mai sigur acum atat la impactul frontal, cat si la cel spate. Mica buburuza nascuta din ambitia unui ceas de a-si depasi conditia vine cu propulsoare ceva mai virile si in acelasi timp mai economice. Vor fi disponibile la momentul comercializarii doua asemenea propulsoare, unul pe benzina, altul diesel. Motorul pe benzina de 999 cmc va avea trei cilindri si va fi oferit in trei versiuni de putere: 61 CP, 71 CP si 84 CP, iar cel diesel, de 899 cmc, va fi tot un trei cilindri si va furniza 45 CP. Pentru versiuni ceva mai virile va trebui sa asteptati pana in toamna lui 2007, cand se preconizeaza a fi lansate versiunile Brabus. Oricum, noul smart se lauda ca va fi prima masina ale carei motorizari se vor inscrie in segmentul mitic de “3 litri”. Mai explicit, consumul mediu se va situa undeva la 3,5 litri pe 100 km. Nu e rau deloc! Cat despre interior, acesta este si el vesel si bine dotat, lui adaugandu-i-se un portbagaj ceva mai incapator. Sincer, l-as fi preferat fara cei 19,5 cm in plus, dar asta sunt eu.