31-01-11, 14:00
|
|
Banned
Stage 5
|
Re: Video: americanii ne dovedesc din nou ca nu stiu sa conduca iarna
O faza ce-mi aduc aminte din ultimul concediu cu masina īn Resita, anul 2003:
Opresc īn parcare la cinema Dacia (Bd. Republicii colt cu Str. Progresului) deoarece vazusem un amic sa vorbesc cu el. Vara cald, eu avem date jos capacele T-Top (practic era semidecapotata) si se vedea tot īnauntru.
Stīnd asa la 3 metri de masina de vorba, vin doi smecherasi, unul cu un golf si unul cu un audi (tuning mioritic - eleron iliusin de ziceai ca-si ia zborul). Ambii opresc īn aceasi parcare, vin la masina si īncep sa comenteze:
- Bä! Ia uite ce schimbator are asta ! Are numai 2 viteze
- Da! vad. Masina lu' cacat numai cu 2 viteze
- Da ce or īnsemna literele alea acolo?
- Bä prostule ! am vazut īntr-un film! D e' DRIFTING, R e' RACING, N e' NORMAL, P e' POWER, 1 si 2 sīnt vitezele de croaziera
- Bä, boule ! faci misto de mine, bai !
- Nu prostule! īti spun eu la sigur. asa-s astea americane toate!
- O fi! tu sti mai bine. Tu esti expert cu masinile.
- Da ! Bäää...!!! īti spun eu la sigur. Uitäte si la bord sa vezi si tu ce slaba e ca fuge numai 120. Ce masina lu peste o mai fi si asta care fuge numai 120?
- Pai o fi speciala de drift si la astea nu le trebe mai mult.
Ei bine, dupa ce si eu si amicul am zis ca n-e pisam pe noi de rīs asistīnd la discutie, la un moment dat nu m-am mai putut abtine si am reactionat lamurind-ui pe MARII EXPERTI AUTO din Resita, cu ce se manīnca P,N, 1,2, D, Dd si R si de ce scrie 120 pe vitezometru, care-i treaba cu mila terestra americana si km europeni
PS:
A trebuit sa l-e si explic "cu ce se manīnca" o cutie semiautomata si ce īnseamna OVERDRIVE. Saracii erau TAMĪIE dar............. Tunisti de nota 10 si marea lor putere erau...... Manele date la maxim
Last edited by CyberCSX; 31-01-11 at 14:05.
|
|
|
31-01-11, 14:47
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
|
31-01-11, 16:04
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dan_stage28
|
Ai dreptate dar cine sta cu videocamera permanent pregatita si cine sa asteapta sa aibe deaface cu astfel de ANALFABETI TEHNICI?
Amicul care era de fata la toata discutia, a lucrat īnca pe vremea aceea (acum e īn pensie de boala) la politie īn Resita, la circulatie.
Pt. el, cele doua specimene nu erau necunoscuti.
a avut destul de des deaface cu iei la capitolul exces de viteza, neacordare de prioritate etc. Deci clienti vechi ai politiei rutiere din Resita.
Ei nu l-au recunoscut deoarece era īn civil si nu īn uniforma.
Daca era īn uniforma, poate se abtineau de a-si mai etala prostia īn asa hal
Īn orice caz, de fiecare data cīnd vorbim la telefon, chit ca au trecut 7 ani de atunci n-e amuzam pe faza asta, pt. ca-l tot īntreb cīnd īsi cumpara masina de POWER / NORMAL / DRIFT / RACING / americana care fuge numai 120
|
|
|
31-01-11, 19:33
|
|
Stage 5
|
Deci nu numai americanii "e" prosti...
|
|
|
31-01-11, 20:00
|
|
Stage 5
|
Are Cyber in el niste povesti pe care nici el nu cred ca le crede. Ai putea sa ne mai poveststi cand la 200 era sa te depaseasca unu si cand ai vazut ca nu are timp ai dat cu NOS, prinde mai bine la public .
|
|
|
31-01-11, 22:02
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by _anaconda_
Are Cyber in el niste povesti pe care nici el nu cred ca le crede.
|
Ce-ar fi sa mai lasi mistourile? Pīna una alta am martor.
Cea mai tare faza īnsa s-a īntīmplat īn Februarie 1992 cīnd venisem la Resita cu primul meu Firebird, un KITT replicant neterminat dar cu scannlight īn bot ce-l luasem de la un Italian din Frankfurt a.M., fabricatie 1986 proaspat adus din Florida. Atunci īnca mai era serialul Knight Rider īn moda, īn RO īncepuse transmisia serialului la TVR.
Ce s-a īntīmplat cīnd am aparut cu masina neagra ce la prima vedere era identica cu cea din film, īn Resita, la 2 ani dupa revolutie, perioada cīnd fiecare cascat se mai mira īnca pt. fiecare caruta vestica de parca ar fi vazut un O.Z.N.. nu cred ca mai are rost sa povestesc
Era pe vremea marcilor.
Daca pt. fiecare cascat ce pipaia masina, īncerca sa vorbeasca cu ea, garanta ca e masina robot din film, primeam O SINGURA MARCUTA, a-si afi avut dupa īnapoiere banii de un Bugatti cel putin
|
|
|
31-01-11, 23:21
|
|
Stage 5
|
Si eu pot spune ca am mers cu 300 kmh in oras si m-am dat cu frana de mana si am facut niste drifturi de toata frumusetea apoi cand incepe lumea sa rada spun ca am martor. Cu ce schimba situatia ? Unde e martorul ? Putem vorbi cu el ? De unde stim ca e credibil ? Chiar nu ti se pare jenant sa ne dai pastile din astea ?
|
|
|
31-01-11, 23:51
|
|
Banned
Stage 5
|
@_anaconda_
Nu ti se pare ca devi ridicol?
Te crezi cumva procuror si īncepi interogatoriul ?
Da. Martorul exista.
Vrei sa-ti dau cumva adresa, numele si Nr. de Telefon sa-l suni?
Ce cīstigi?
Linistire sufleteasca sau putina GRANDOMANIE DE INVESTIGATOR AMATOR?
Ah uitasem ! Poate vrei recunostinta si importanta pe forum, asai?
Am sa-l īntreb daca e de acord sa-ti dau datele lui si daca-mi confirma am sa ti le dau prin PM ca sa poti sa-ti multumesti sufletelul dīnd-ui un telefon.
Cred ca daca e cineva jenant aici atunci tu si nici decum eu, domnule "mare investigator". Sa-ti spun si de ce?
Simplu:
80% din postingurile de pe forumul asta sīnt niste aberatii departe de realitate si nimeni nu-si permite ce-ti permiti tu cu mine.
A-si putea si eu sa spun, HEY, voi pozati masini vestice, editati numerele de īnmatriculare si background-ul īn photoshop si pretindeti ca-s ale voastre.
Īn realitate nici n-aveti masini si daca aveti sīnt dacii putrede de 40 de ani.
Asa domnule _anaconda_. Dovedeste-mi contrariul
Pe pariu ca nu poti. Acum ce sa fac? Sa fac si eu pe investigatorul si sa te fac mincinos sau sa te cred pe cuvīnt?
Motive a-si avea deoarece toata Romānia se vaita "SĪNTEM SARACI SI N-AVEM BANI" dar pe net se prezita masini de fitze care mai de care.
Acum, prezinta-mi logica si cine minte.
Pune creierasu īn functie si gīndeste-te la toate astea īnainte de a jigni inutil, īnainte de a ataca pe cineva cu astfel de prezumtii.
īn afara de asta oare dupa mintea ta, ce crezi ca a-si avea de cīstigat cu astfel de postinguri? īti spun eu. NIMIC!
Singurul lucru ce am vrut sa arat este ca, PROSTIA UMANA N-ARE MARGINI, este egala īn toate statele lumii.
|
|
|
06-02-11, 21:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
O faza ce-mi aduc aminte din ultimul concediu cu masina īn Resita, anul 2003:
Opresc īn parcare la cinema Dacia (Bd. Republicii colt cu Str. Progresului) deoarece vazusem un amic sa vorbesc cu el. Vara cald, eu avem date jos capacele T-Top (practic era semidecapotata) si se vedea tot īnauntru.
Stīnd asa la 3 metri de masina de vorba, vin doi smecherasi, unul cu un golf si unul cu un audi (tuning mioritic - eleron iliusin de ziceai ca-si ia zborul). Ambii opresc īn aceasi parcare, vin la masina si īncep sa comenteze:
- Bä! Ia uite ce schimbator are asta ! Are numai 2 viteze
- Da! vad. Masina lu' cacat numai cu 2 viteze
- Da ce or īnsemna literele alea acolo?
- Bä prostule ! am vazut īntr-un film! D e' DRIFTING, R e' RACING, N e' NORMAL, P e' POWER, 1 si 2 sīnt vitezele de croaziera
- Bä, boule ! faci misto de mine, bai !
- Nu prostule! īti spun eu la sigur. asa-s astea americane toate!
- O fi! tu sti mai bine. Tu esti expert cu masinile.
- Da ! Bäää...!!! īti spun eu la sigur. Uitäte si la bord sa vezi si tu ce slaba e ca fuge numai 120. Ce masina lu peste o mai fi si asta care fuge numai 120?
- Pai o fi speciala de drift si la astea nu le trebe mai mult.
Ei bine, dupa ce si eu si amicul am zis ca n-e pisam pe noi de rīs asistīnd la discutie, la un moment dat nu m-am mai putut abtine si am reactionat lamurind-ui pe MARII EXPERTI AUTO din Resita, cu ce se manīnca P,N, 1,2, D, Dd si R si de ce scrie 120 pe vitezometru, care-i treaba cu mila terestra americana si km europeni
PS:
A trebuit sa l-e si explic "cu ce se manīnca" o cutie semiautomata si ce īnseamna OVERDRIVE. Saracii erau TAMĪIE dar............. Tunisti de nota 10 si marea lor putere erau...... Manele date la maxim
|
Tu crezi ceea ce ai scris?
|
|
|
31-03-11, 23:37
|
|
Stage 5
|
Mie nu mi-e foarte greu sa cred pentru ca tot in 2003 am avut o discutie aproape la fel de halucinanta: unu care la 30 de ani se lauda cu "12 ani de soferie" pentru ca n-avea cu ce altceva, imi zice de un mercedes cobra, otto:
- Stii ce fuge asta?
Eu:- Pai bine da e automata, fuge mai incet ca una manuala.
El: - De ce?
Eu: -Pai un motiv e ca are mai putine viteze.
El: -Pai asta n-are viteze ma, e automata, o calci si fuge!
|
|
|
|
|