Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply
 
Thread Tools
Old 01-04-10, 15:09   #1
sunblease7

Stage 5
 
sunblease7's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 336
Member of:
[Super Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]
[Colectionar Machete]
Default Noul Scion tC Coupe: 180 CP liberi in New York!

A doua generatie de Scion tC a fost punctuala. Evident, si-ar fi dorit sa puna toate cele patru roti pe asfalt si sa goneasca pe sosele intinse si insorite in loc sa spuna 'prezent!' la vreun salon auto. Dar a facut-o, la New York chiar, deci a castigat setea de laude, autografe si blitzuri!







Urmarind "formula" primei generatii tC lansata in 2004, noul model proaspat lansat dispune de un design exterior nou care se face remarcat prin cabina in forma de casca - se zvoneste ca ar fi preluata din designul Scion FUSE prezentat in 2006 tot in cadrul Salonului Auto de la New York.

De asemenea, noul model dispune si de aripi evazate care - deloc surprinzator!, gazduiesc jante de 18'' si anvelope mai late.

La interior, cabina a fost proiectata de la zero si acum se bucura de un bord relativ Old-School - consola centrala si toate comenzile sunt orientata catre sofert, in forma literei 'V'.

Potrivit reprezentatilor Toyota, cabina a fost lungita, in acelasi timp imbunatatind radical spatiul destinat pasagerilor. Utilitatea a fost sporita prin montarea unor scaune rabatabile 60/40. Trapa ramane, insa, cea standard.


Noul Scion tC a mai fost dotat cu suspensie MacPherson pe fata si double-wishbones pe spate, directie asistata electric revizuita si discuri de frana pe 16 inci.

Motorul este un 2.5l in 4 cilindri, dual VVT-i, care genereaza, in total, 180 CP si 173 Nm, adica o crestere de 19 CP si 11 Nm fata de modelul anterior.

Intreaga putere este transmisa rotilor din fata prin cutia de viteze manuala in 6 trepte sau o noua transmisie automata in sase trepte, cu mod secvential.


In curand vor fi facute publice si informatiile legate de performante.
sunblease7 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -