Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini de serie

Reply
 
Thread Tools
Old 10-08-09, 15:05   #1
alexcump

Stage 5
 
alexcump's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 605
Member of:
[Hyundai]
Default Noul Chevrolet Spark intra in productia de serie

Cei de la Chevrolet sunt pregatiti sa introduca in productia de serie noul model Spark. Pentru piata din Europa, constructorul a pregatit doua motorizari.

Lansarea noului model Chevrolet Spark se apropie cu pasi repezi, iar primele unitati deja au fost produse in Coreea de Sud. Micuta masina de oras fabricata de cei de la Daewoo General Motors este pregatita sa isi inceapa parcursul in productia de serie odata cu prezentarea oficiala din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

In Europa, modelul va fi comercializat sub denumirea Spark si va fi inlocuitorul lui Matiz. Chevrolet Spark a fost creat pe baza conceptului Beat prezentat la Salonul Auto de la New York.

Automobilul se va lansa pe piata auto din Europa intre sfarsitul acestui an si inceputul anului 2010, urmand sa fie disponibil in doua variante de motorizari. Prima din ele va avea un propulsor de 1.0 litri si va devolta 66 CP iar pe a doua varianta vom gasi un motor de 1.2 litri care livreaza 78 CP. Micutul Chevrolet Spark va fi lansat si pe piata auto din SUA, cel mai probabil in anul 2011.

sursa: www.ziare.com
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	bmw-m3-e46-coupe.jpg
Views:	37
Size:	13.0 KB
ID:	1040372  
__________________


Te rog voteaza-ma aici in concursul Opel Adam.
Multumesc
E-mail: cumpanici.alexandru@yahoo.ro
alexcump is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -