Quote:
Originally Posted by CyberCSX
Nu stiu ce are cu Renault sau nu dar bate la ochi rau de tot.
E aproape identica si 90% confundabila.
Cred ca daca n-ar fi vreo colaborare aici, Renault ar fi sarit deja de cur īn sus cu o armata de advocati si procurori deoarece un astfel de Logo este TRADE MARK si astfel de confuzii sīnt nedorite.
|
TM - TM... dar daca sigla prezinta 3 diferente notabile, Renaultul nu mai are ce sa protesteze.
Pentru ca un lucru sa nu fie denumit "copie" sau "furt", acesta trebuie sa prezinte 3 diferente notabile... Aici se regasesc.
Uite diferentele:
1. rombul de pe masina prezentata de Carbon Motors este un romb complet, nu cum este rombul de la Renault.
2. rombul de la masina americana este dintr-o bucata, nu este compus cum este la Renault
3. rombul Renault nu are in interior culoarea galbena, ci este situata pe un fundal galben
4. "gaura" din rombul Carbon Motors este catre dreapta, pe cand "gaura" de la Renault este centrala
5. rombul Carbon Motors este mai lunguiet decat Renault
Avand in vedere ca sunt 5 diferente, sigla Carbon Motors este net diferita fata de Renault. Deci colaborarea Carbon Motors / Renault devine una indoielnica, dar nu imposibila.
In alta ordine de idei, in afara de girofarul amplasat in plafon, nu mi se pare stralucita si nici frumoasa... mai degraba o hidosenie pe 4 roti!