Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare > Zona comerciala Satu Mare - Bazar - Servicii - Talcioc

Reply

Thread Tools
Old 17-07-07, 00:26   #61
valineamtsm

Stage 5

valineamtsm's Avatar

Cool Re: TUNING & SOUND IDENTITY Satu Mare

Quote:
Originally Posted by SoundIdentity View Post
salut satu mare !!!!
o intrebare!!!!!!de ce nu ai eliminat acel dif nonane din usa???si amplasai acolo componentu?parerea mea de directionare era mult mai ok si chiar langa el sa pui al 2 lea set... asa iti bate drept in cot...acele gz-uri ...asta doar un sfat la care sa te gandesti pe viitor
Salut Sandu Din pacate noi nu am facut cunostinta personal dar facem acuma tot Valentin ma numesc si pt tine
Am inteles ca tu ai cunostinte foarte vaste in ce priveste sonorizarea unei masini... deci cred si eu ca stii ce vorbesti si cand dai niste sfaturi nu le dai aiurea.
Multumesc pt sfat... m-am gandit si eu la toate chestiile pe rand ... si nu au iesit cum trebuie din pacate...
Diful acela no name este un blaupunkt de fapt (cu, con dublu sau cum le-o zice la alea)de care sunt f multumit printre altele... dar problema este alta: Gaurile cand au fost facute au fost facute pt difuri de 17 cm nu pt 16,5cm cum ash fi vrut... asha ca, cu prinderea blaupunkturilor a fost un chin... si nu am mai vrut sa ma chinuiesc sa le mai dau jos si sa le pun din nou....mai in spate... ca sa dau cu cotul ... dar sincer sa fiu nu am avut niciodata probleme de acest gen pt ca practic nu prea ai cum sa dai cu cotul in ele... pt ca sunt amplasate mai sus ...
Mi-ar fi trebuit niste gz-uri pe 17 cm dar am inteles ca nu exista... Astept un sfat din partea ta daca se poate in privat....
Multumesc anticipat.
Respecte!
PS: Si cu GZ a fost un chin pana le-am montat... mi-ar trebui ceva rame care sa faca din 17cm diametru de 16,5cm dar cred ca o sa apelez la ceva inventie

Renault 19 Cabriolet & Trabant 601 Cabriolet

Last edited by valineamtsm; 17-07-07 at 00:29.
valineamtsm is offline   Reply With Quote
Old 17-07-07, 00:40   #62
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
Default Re: TUNING & SOUND IDENTITY Satu Mare

Quote:
Originally Posted by valineamtsm View Post
Salut Sandu Din pacate noi nu am facut cunostinta personal dar facem acuma tot Valentin ma numesc si pt tine
Am inteles ca tu ai cunostinte foarte vaste in ce priveste sonorizarea unei masini... deci cred si eu ca stii ce vorbesti si cand dai niste sfaturi nu le dai aiurea.
Multumesc pt sfat... m-am gandit si eu la toate chestiile pe rand ... si nu au iesit cum trebuie din pacate...
Diful acela no name este un blaupunkt de fapt (cu, con dublu sau cum le-o zice la alea)de care sunt f multumit printre altele... dar problema este alta: Gaurile cand au fost facute au fost facute pt difuri de 17 cm nu pt 16,5cm cum ash fi vrut... asha ca, cu prinderea blaupunkturilor a fost un chin... si nu am mai vrut sa ma chinuiesc sa le mai dau jos si sa le pun din nou....mai in spate... ca sa dau cu cotul ... dar sincer sa fiu nu am avut niciodata probleme de acest gen pt ca practic nu prea ai cum sa dai cu cotul in ele... pt ca sunt amplasate mai sus ...
Mi-ar fi trebuit niste gz-uri pe 17 cm dar am inteles ca nu exista... Astept un sfat din partea ta daca se poate in privat....
Multumesc anticipat.
Respecte!
PS: Si cu GZ a fost un chin pana le-am montat... mi-ar trebui ceva rame care sa faca din 17cm diametru de 16,5cm dar cred ca o sa apelez la ceva inventie
scurt si la subiect 2 inele mdf de transformare pe interior si rezolvata problema ...nu am marit poza si nu vazui ca e blaupunkt acel difuzor seamana cu delibisi si credeam ca asa ceva e scuze..oricum eject careva ori gz ori blaupunktu nu le asorta ca nu se inteleg

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 17-07-07, 00:55   #63
valineamtsm

Stage 5

valineamtsm's Avatar

Quote:
scurt si la subiect 2 inele mdf de transformare pe interior si rezolvata problema ...nu am marit poza si nu vazui ca e blaupunkt acel difuzor seamana cu delibisi si credeam ca asa ceva e scuze..oricum eject careva ori gz ori blaupunktu nu le asorta ca nu se inteleg
Okey!Promit sa ascult
Old 23-07-07, 11:48   #64
szambi77

Stage 5

Inapoi la lucru

Quote:
Okey!Promit sa ascult
hombreeee, eu degeaba mi-am racit gura ???

Last edited by juana_man; 23-07-07 at 11:57.
szambi77 is offline   Reply With Quote
Old 24-07-07, 21:56   #65
szambi77

Stage 5

Talking Re: TUNING & SOUND IDENTITY Satu Mare

Promotie : Un VW POLO "tuningalit" la 9000 Euro cu toate dotarile. RAR pana in 2009, asig. pana la sfarsitul anului. Accept anumite combinatii
Old 25-07-07, 00:54   #66
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]

vinzi mashina ?
Spark is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 11:08   #67
szambi77

Stage 5

Cool Re: TUNING & SOUND IDENTITY Satu Mare

Quote:
Originally Posted by Spark View Post
vinzi mashina ?
Da boss ...
Old 25-07-07, 12:15   #68
wasted
Honda Driver

Stage 5

wasted's Avatar

Member of:
[Honda]

Sper ca nu-l dai la ori cine ar fi pacat de el...
wasted is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 14:41   #69
valineamtsm

Stage 5

valineamtsm's Avatar

Thumbs up Re: TUNING & SOUND IDENTITY Satu Mare

Quote:
Originally Posted by szambi77 View Post
Promotie : Un VW POLO "tuningalit" la 9000 Euro cu toate dotarile. RAR pana in 2009, asig. pana la sfarsitul anului. Accept anumite combinatii
Spor la vanzare
Apropo... de sunet... mi-am facut sunetul.... Doamne feri ce clar suna Cand ai timp suna-ma Sa-ti fac o demonstratie
Old 26-07-07, 19:49   #70
bmw_fear

Stage 5

bmw_fear's Avatar

masina lui szambi pe vremea cand era in oradea..
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	polo sandu1.jpg
Views:	100
Size:	947.9 KB
ID:	312140  
bmw_fear is offline   Reply With Quote
Old 26-07-07, 22:03   #71
szambi77

Stage 5

Quote:
Spor la vanzare
Apropo... de sunet... mi-am facut sunetul.... Doamne feri ce clar suna Cand ai timp suna-ma Sa-ti fac o demonstratie
Hai maine la intalnire ca acolo e loc de demonstratii . Pana atunci sunt cam ocupat din pacate ca am lipsit cam mult si s-au adunat problemele
Old 27-07-07, 00:49   #72
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

Quote:
Originally Posted by bmw_fear View Post
masina lui szambi pe vremea cand era in oradea..
asa arata pana in momentul predari lucea de pica musca-n pi.zda
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 27-07-07, 10:34   #73
szambi77

Stage 5

Talking Re: TUNING & SOUND IDENTITY Satu Mare

Quote:
asa arata pana in momentul predari lucea de pica musca-n pi.zda
bah tu nu te schimbi niciodata ! (tot timpul pi.zda ti se invarte in cap )
Old 27-07-07, 10:56   #74
szambi77

Stage 5

Quote:
Originally Posted by wasted View Post
Sper ca nu-l dai la ori cine ar fi pacat de el...
Deocamdata am o combinatie pt. el dar tipul e din Bucuresti ... sincer mi-ar placea ca masina sa ramana in oras sau cel putin in judet... oricum ma mai gandesc, nu mi-e urgent
Old 27-07-07, 18:59   #75
valineamtsm

Stage 5

valineamtsm's Avatar

Quote:
Originally Posted by szambi77 View Post
bah tu nu te schimbi niciodata ! (tot timpul pi.zda ti se invarte in cap )
Mai stiu unu care tot cu pi.zda e in cap.... cica asha io dat piiiz.ddddaaa de numa numa la saraca masina...
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -