Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Satu Mare > Zona comerciala Satu Mare - Bazar - Servicii - Talcioc

Closed Thread

Thread Tools
Old 19-06-07, 23:53   #61
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Thumbs up Chip Tuning

La super-preturi fara orice modificare a masini, sau pierdere de garantie, produsele sunt cu TUV, si ISO 9001.

Orice intrebare in PM, sau 0722201982.
lewy_82 is offline  
Old 12-07-07, 23:56   #62
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Thumbs up Power Box (Chip Tuning)-uri Satu Mare

Pentru orice informatie in legatura cu Chip Tuning (Power Box) va puteti adresa prin forum, PM, telefon sau personal la sediu.

Un lucru foarte important: Cu power-box-urile noastre nu se face nici o modificare LA CALCULATORUL MASINI (NU SE REPROGRAMEAZA CALCULATORUL) DIN ACEST MOTIV NU SE PIERDE GARANTIA MASINI, LA CABLAJUL MASINI, iar cresterea de putere este de 12-15% la motoarele pe benzina si de la 20-40% la motoarele diesel.
Power-box-urile sunt digitale reprogramarea lor se poate face oricand si de oricate ori doreste clientul dupa stilul lui de a conduce, reprogramarea dureaza cca. 10-15 secunde, iar montarea boxului in functie de masina de la 1 minut pana la 45-60 minute.

Multumesc pt. atentie !

lewy_82 is offline  
Old 14-07-07, 00:56   #63
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Thumbs up Re: Auto Hifi Studio Satu Mare + Xenon Center

Astra G Plasma.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Plasma.jpg
Views:	101
Size:	43.9 KB
ID:	303433  
lewy_82 is offline  
Old 14-07-07, 01:01   #64
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Thumbs up Pt. cei cu Passat 5

De vanzare kit din fibra de sticla pt. portbagaj, 2 woofere Kenwood de 12 " cate 1000W, doua amplifuri si un condensator. Kitul vine montat lateral si 90 % din portbagaj ramane liber. Din pacate ii pt. passat limusina nu combi.
Informatii prin forum, PM, telefon sau personal la sediu.
lewy_82 is offline  
Old 14-07-07, 01:12   #65
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Thumbs up Noutati si preturi tot mai bune la Auto Hifi Studio

Imi face placere sa va anunt ca de saptamana trecuta avem produse DLS pe stoc si de saptamana viitoare produse Alpine.

Kituri Xenon H4 Bixenon 220 Euro cu TVA si montare.
Kituri Xenon H7, H1, H3, H11 etc 200 Euro cu TVA si montare
Becuri Xenon pt. Xenoane din fabrica 45 Euro/buc.
Kituri plasma pt. ceasuri bord cca. 100 Euro cu TVA si montare.
Power Box-uri Diesel si Benzina (Chip Tuning) digital programabile de la 200 Euro cu TVA si montare.
MP3 player Sony de la 275 RON cu TVA si montare.
ETC, ETC, ETC...

Pentru informatii PM, telefon sau personal la sediul firmei.
lewy_82 is offline  
Old 15-07-07, 16:17   #66
szambi77

Stage 5

Exclamation Re: Auto Hifi Studio Satu Mare + Xenon Center

Quote:
Originally Posted by lewy_82 View Post
Astra G Plasma.
Dupa toate discutiile avand ca obiect loialitatea intre firmele satmarene si beneficiile colaborarii, de mentionat este faptul ca ai facut oferta pentru un produs solicitat de client de la o alta firma pe threadul acesteia, repectiv pe threadul Tuning & Sound Identity - Satu Mare. Sa nu ma intelegi gresit, nu cu ton de cearta sau superioritate iti atrag atentia si nici nu-i vorba ca o plasma pt. Astra G ne va imbogati ci iti atrag atentia ca din respect si loialitate comerciala, noi nu am facut oferte pentru xenoane pe forum si pe nici o reclama de-a noastra cu toate ca si noi comercializam asa ceva, pt. a ocoli neintelegerile, concurenta inutila intre firme etc. Deci, daca un client al nostru va dori xenon de la noi, il servim cu placere deoarece e clientul nostru dar reclama in acest sens am decis sa nu facem, tocmai pe considerentul ca acest domeniu formeaza unul dintre activitatile tale principale !

In concluzie, am facut observatiile respective pt. a nu deveni un obicei aspectul mai sus prezentat, in caz contrar persoanele implicate pot avea neplaceri provocate de neintelegeri inutile si crede-ma ca noi nu avem timp de asa ceva si speram ca pe viitor nici nu va fi nevoie sa ne facem !

In speranta unei mai bune intelegeri :
Cu respect !
szambi77 is offline  
Old 15-07-07, 23:03   #67
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Thumbs up Re: Auto Hifi Studio Satu Mare + Xenon Center

Quote:
Originally Posted by szambi77 View Post
Dupa toate discutiile avand ca obiect loialitatea intre firmele satmarene si beneficiile colaborarii, de mentionat este faptul ca ai facut oferta pentru un produs solicitat de client de la o alta firma pe threadul acesteia, repectiv pe threadul Tuning & Sound Identity - Satu Mare. Sa nu ma intelegi gresit, nu cu ton de cearta sau superioritate iti atrag atentia si nici nu-i vorba ca o plasma pt. Astra G ne va imbogati ci iti atrag atentia ca din respect si loialitate comerciala, noi nu am facut oferte pentru xenoane pe forum si pe nici o reclama de-a noastra cu toate ca si noi comercializam asa ceva, pt. a ocoli neintelegerile, concurenta inutila intre firme etc. Deci, daca un client al nostru va dori xenon de la noi, il servim cu placere deoarece e clientul nostru dar reclama in acest sens am decis sa nu facem, tocmai pe considerentul ca acest domeniu formeaza unul dintre activitatile tale principale !

In concluzie, am facut observatiile respective pt. a nu deveni un obicei aspectul mai sus prezentat, in caz contrar persoanele implicate pot avea neplaceri provocate de neintelegeri inutile si crede-ma ca noi nu avem timp de asa ceva si speram ca pe viitor nici nu va fi nevoie sa ne facem !

In speranta unei mai bune intelegeri :
Cu respect !

Draga Sambi,
eu nu vad nici o oferta doar o poza, care cred ca am tot dreptul sa il pun in thread-ul meu, daca te deranjeaza aceasta poza, iti spun ca nu l-am putut atasa la PM (Personal Message) si din aceasta cauza l-am expus pe forum la solicitarea clientului meu, in rest toata discutia sa petrecut prin PM-uri. De obicei toate discutiile comerciale le rezolv prin PM.
Imi cer scuze daca cu aceastan poza ti-am deranjat vanzariile.

Cu respect,
Lewy.

PS.: concediu cat mai placut.
lewy_82 is offline  
Old 15-07-07, 23:27   #68
Spark
Suzuki Driver

Stage 5

Spark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Rally]
[Suzuki]
Default Re: Auto Hifi Studio Satu Mare + Xenon Center

o fi fost clientul tau ...
dar oare cine a abordat pe cine
tu pe el ... sau el pe tine
Spark is offline  
Old 16-07-07, 02:20   #69
szambi77

Stage 5

Exclamation Re: Auto Hifi Studio Satu Mare + Xenon Center

Quote:
Originally Posted by lewy_82 View Post
Draga Sambi,
eu nu vad nici o oferta doar o poza, care cred ca am tot dreptul sa il pun in thread-ul meu, daca te deranjeaza aceasta poza, iti spun ca nu l-am putut atasa la PM (Personal Message) si din aceasta cauza l-am expus pe forum la solicitarea clientului meu, in rest toata discutia sa petrecut prin PM-uri. De obicei toate discutiile comerciale le rezolv prin PM.
Imi cer scuze daca cu aceastan poza ti-am deranjat vanzariile.

Cu respect,
Lewy.

PS.: concediu cat mai placut.
Vezi tu ca nu sunt singurul de pe forum (si nu numai) care observa anumite lucruri in legatura cu comportamentul tau dar se pare ca altii stiu si mai bine ca mine... Nu ti-ai pus niciodata intrebarea oare de ce nu te inghite K&A si nu numai ? de ce azi ai un prieten de suflet si maine nu mai vrea sa te mai vada ? Daca prin mesajul meu tu ai retinut ca mi-ai deranjat vanzarile, traiesti pe alta planeta ... Nu te ridica singur in slavi crezand ca reprezinti o eventuala concurenta pt. mine sau pt. orice tuning shop din Satu Mare Esti ironic in continuare si exact prin asta ti-ai facut deja o gramada de dusmani ! Pe mine nu ma priveste dar macar la faza asta puteai sa zici pur si simplu ca nu ai avut "nici in clin nici in maneca" cu clientul respectiv si ca ai postat oferta pt. altcineva, ca nici nu ai vazut solicitarea de plasma pe threadul TSI-SM etc. etc. dar se pare ca tu mai bine alegi SI DE DATA ASTA varianta "micului print superior"... Te-ai bagat peste K&A, acum peste TSI si pe deasupra esti si ironic cu toata lumea, inclusiv cu taximetristii care sunt nevoiti sa intre in curtea ta si intra totusi asigurandu-ti painea de zi cu zi... treaba ta... alegerea ta... Eu, unul, am incheiat aceasta tema ptc. se pare ca omeneste cu tine nu se poate discuta... In cele ce urmeaza poti sa scrii ce vrei tu, sa postezi ce vrei tu si unde vrei tu ca eu nu voi intra in polemica cu tine, singura mentiune pt. viitor fiind ca si paharul se rastoarna mai usor cand e plin si ca sunt anumite lucruri pe care daca le-ai cunoaste nu stiu daca ai mai fi intr-atata de ironic ...
szambi77 is offline  
Old 16-07-07, 08:18   #70
sm-24-lex

Stage 2

sm-24-lex's Avatar

Parerea mea este ca la un moment dat cineva se satura de prostiile tale si o s-o iei in barba. Eu nu am avut(nu am vrut) sa am dea face cu tine vazand faptul cat de sus vorbesti cu oamenii. Esti inca prea tanar sa intzelegi ce inseamna sa fi corect. Te faci de cacat in oras pentru 5 lei. Daca o sa continui asa ma gandesc ca cineva(sunt destui) o sa ti-o dea in barba.

Ideea este sa fi corect si o sa ai mai multi clienti dar cel mai important mai multi prieteni. Ar trebui sa te gandesti la faptul acesta.

Nu am personal cu tine nimik. Dar aici am vorbit in general deci ma refer si la altii. Nu pot sa dau alt exemplu ca nu cunosc.

Scuze ptr interventie. De obicei nu scriu dar chestia asta ma enervet la culme
O zi buna ptr toti
sm-24-lex is offline  
Old 16-07-07, 12:07   #71
lewy_82

Stage 3

lewy_82's Avatar

Quote:
Vezi tu ca nu sunt singurul de pe forum (si nu numai) care observa anumite lucruri in legatura cu comportamentul tau dar se pare ca altii stiu si mai bine ca mine... Nu ti-ai pus niciodata intrebarea oare de ce nu te inghite K&A si nu numai ? de ce azi ai un prieten de suflet si maine nu mai vrea sa te mai vada ? Daca prin mesajul meu tu ai retinut ca mi-ai deranjat vanzarile, traiesti pe alta planeta ... Nu te ridica singur in slavi crezand ca reprezinti o eventuala concurenta pt. mine sau pt. orice tuning shop din Satu Mare Esti ironic in continuare si exact prin asta ti-ai facut deja o gramada de dusmani ! Pe mine nu ma priveste dar macar la faza asta puteai sa zici pur si simplu ca nu ai avut "nici in clin nici in maneca" cu clientul respectiv si ca ai postat oferta pt. altcineva, ca nici nu ai vazut solicitarea de plasma pe threadul TSI-SM etc. etc. dar se pare ca tu mai bine alegi SI DE DATA ASTA varianta "micului print superior"... Te-ai bagat peste K&A, acum peste TSI si pe deasupra esti si ironic cu toata lumea, inclusiv cu taximetristii care sunt nevoiti sa intre in curtea ta si intra totusi asigurandu-ti painea de zi cu zi... treaba ta... alegerea ta... Eu, unul, am incheiat aceasta tema ptc. se pare ca omeneste cu tine nu se poate discuta... In cele ce urmeaza poti sa scrii ce vrei tu, sa postezi ce vrei tu si unde vrei tu ca eu nu voi intra in polemica cu tine, singura mentiune pt. viitor fiind ca si paharul se rastoarna mai usor cand e plin si ca sunt anumite lucruri pe care daca le-ai cunoaste nu stiu daca ai mai fi intr-atata de ironic ...

Hai sa nu deschidem cearta ca cine nu inghite pe cine, daca aveti vreo problema cu mine putem sa stam jos la o cafea si sa clarificam personal,
chestiile ca scrieti o gramada de lucruri pe forum este un lucru copilaros, poate ca altii cine nu ma cunosc o si cred aceste lucruri, iar problemele personale se discut personal in civilizatii mai emancipate.

Chestiile ca facem pe altii cu ou si otet in fata tuturor mai merge ...... altundeva.

Si daca cineva simte ca l-am jignit vreodata cu ceva, imi cer scuze.

Cu respect,
Lewy.
lewy_82 is offline  
Old 16-07-07, 19:10   #72
sm-24-lex

Stage 2

sm-24-lex's Avatar

Eu nu vreau si gata
sm-24-lex is offline  
Old 17-07-07, 15:01   #73
k&aTng

Stage 4

k&aTng's Avatar

Quote:

amin. si punct ...

Last edited by juana_man; 18-07-07 at 10:33.
k&aTng is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -