salutare baietzi ,vreau sa imi cumpr un golf 4 din 98 1,6 benzina si am o mare teama ca nu este euro 3 oare sa fie asa ? cineva mia spus ca toate golfurile 4 sun euro 3 imi putetzi spune ceva in legatura cu asta multumesc mult
salutare baietzi ,vreau sa imi cumpr un golf 4 din 98 1,6 benzina si am o mare teama ca nu este euro 3 oare sa fie asa ? cineva mia spus ca toate golfurile 4 sun euro 3 imi putetzi spune ceva in legatura cu asta multumesc mult
salut,un golf 3 din afara sau un bmw 318 cat m-ar costa?si care ar fi treaba cu actele ms mult si astept un raspuns..ori pe forum ori pe mess:bogdanbudai e id-ul meu
bafta si ms....Sunt din Botosani(aproape )
in primul rand...mai e valabila treaba cu adusul masinilor?... si daca da pana la urma...de exemplu la o masina de 5000 de euro cat ma costa sa mi-o aduci?...5500? ms
in primul rand...mai e valabila treaba cu adusul masinilor?... si daca da pana la urma...de exemplu la o masina de 5000 de euro cat ma costa sa mi-o aduci?...5500? ms
comision pt o masina este de 500 euro minim... in functie de pretul masinii...
actele de vanzare - cumparare nu costa... mai intervin alte cheltuieli:
Numere de inamtriculare,transport,benzina etc... astea ajung aprox 6-700 euro...
deci cu totul ca sa aduci o masina ''la poarta'' m-ar costa 1100-1200 de euro?? si ce zici daca ti-as arata masina pe un site (ex: autoscout24.de) mi-ai putea aduce masina aia??