salutare tuturor membrilor din comunitatea suceveana.........am 17ani shi sunt...talentat shi pasionat de paint job-urile unicat pe masini ....cei care ma cunosc shi mi-au vazut lucrarile stiu de ce sunt in stare....... dupa cum bine stiti o capota de exemplu costa in jur de 400-500 euro in functzie de cate culori folosesti.......pai....eu am preturi de la 100 ron pana la 100 euro pentru o capota de exemplu.....pot desena aproape ORICE....shi pe aproape orice obiect(suprafata tare....pe care sa faca priza vopseaua) ....... din pacate nu stau chiar in suceava ci in campulung moldovenesc ......... insa dak chiar va intereseaza un paint job putetzi face un efort ....... sunt alaturi de cei care merg pana la capat shi nu folosesc autocolantul .......... am desenat pe scutere, atv , carcase de calculatoare shi laptopuri , skate , casti , masini......ma pot adapta la orice .... pentru detalii YM tuning_boy_08 .....sper sa va fi trezit interesul shi sa vorbim despre detalii pe mess....... bafta tuturor
LET`S SHOT SOME PAINT