Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Brasov > Zona comerciala Brasov - Bazar - Servicii - Talcioc

Reply

Thread Tools
Old 26-05-07, 00:48   #1
handyman

Stock

Exclamation reconditionez faruri din plastic zgaraiate

reconditionez faruri de plastic matuite,zgaraiate,etc.preturi convenabile.tel:0720675215
handyman is offline   Reply With Quote
Old 28-05-07, 16:01   #2
Catalyn
Renault Driver

Stage 5

Catalyn's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Nissan]
[RENAULT]
Post Re: reconditionez faruri din plastic zgaraiate

Quote:
Originally Posted by handyman View Post
reconditionez faruri de plastic matuite,zgaraiate,etc.preturi convenabile.tel:0720675215
o lista de preturi sau tarifele la manopera daca se poate si am nevoie la un Audi A3 sa scoti niste zgarieturi de pe un far...
Catalyn is offline   Reply With Quote
Old 31-05-07, 21:46   #3
handyman

Stock

Default Re: reconditionez faruri din plastic zgaraiate

in primul rand sa iti zic ca nu se pot face zgaraieturi foarte adanci (de ordinul milimetrilor)se fac zgaraieturi decente,care se scot in proportie de peste 90%.ca pret ar fi 50 de lei,pt ca iti reconditionez toata suprafata nu doar o zgaraietura.
Old 07-06-07, 02:24   #4
Lau_omega_bv

Stage 2

Lau_omega_bv's Avatar

Default Re: reconditionez faruri din plastic zgaraiate

Quote:
Originally Posted by handyman View Post
in primul rand sa iti zic ca nu se pot face zgaraieturi foarte adanci (de ordinul milimetrilor)se fac zgaraieturi decente,care se scot in proportie de peste 90%.ca pret ar fi 50 de lei,pt ca iti reconditionez toata suprafata nu doar o zgaraietura.
poti sa reconditionezi un far de audi A6, e putin deformat intr-un colt, in urma unui accident minor.....??
Lau_omega_bv is offline   Reply With Quote
Old 07-06-07, 23:17   #5
handyman

Stock

Smile Re: reconditionez faruri din plastic zgaraiate

depinde care e problema.trebuie vazut si iti spun daca am ce sa ii mai fac .in principiou orice problema are mai multe rezolvari.eu as putea fi solutia problemei tale.suna-ma si stabilim o intalnire sa vedem ce e de facut
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -