Quote:
Originally Posted by kdyalex
Nu stiu dar pt doua gemulete laterale si o luneta mi se pare mult 300-350 cat mi ai zis
Poti sa mi dai si mie un sfat cu ce as putea sa curat folia veche?Am incercat sa o dau jos dar se scorojeste.
|
daca ar fi fost un opel corsa sau vw polo(tot in 3 usi) cu siguranta pretul ar fi fost mult mai mic.
nu intotdeauna pretul este reflectat de dimensiunea geamurilor,ci si de complexitatea lucrarii.
spre exemplu un vw transporter care are 5 geamuri fixe,iar cantitatea de folie este aproape tripla costa 450 ron.in timpul cat lucrez la o luneta de 206(cu riscul de a nu iesi bine din prima) pot face cel putin doua vw transporter(10 geamuri).
doar asa ca fapt divers luneta la peugeot 206 si renault clio symbol sunt cele mai dificile(ever) de aplicat folie.chiar si ptr un profesionist.si crede-ma ca am sute sau mii de masini aplicate in decursul a 17 ani in domeniul foliilor auto.
desigur daca nu esti pretentios,si accepti si o lucrare la coltul blocului sau facuta din fasii sau cu defecte(bule cute) este doar decizia ta.
uitasem un amanunt ff important:mai conteaza si tipul de folie care se foloseste(folia buna costa.mult.)
este foarte important ca folia sa fie aplicata dintr-o bucata(fara defecte),sa aiba un strat absorbant uv maxim(99%),sa nu se decoloreze cu trecerea anilor,sa nu se zgarie,sa ofere o protectie termica maxima,sa ofere o transparenta maxima din orice unghi este privita,si multe alte aspecte.
nu intotdeauna un pret mai mic inseamna o calitate mai buna sau cel putin la fel de buna.
cred ca am fost destul de explicit,
o zi maxima,si succes in luarea deciziei cea mai buna ptr tine