Putina Atentie !
Niste intamplari petrecute in trecut si recent ma indruma sa atrag putina atentie asupra unor lucruri:
- In Uzina Metrom, atelierul se afla langa Morar Serv (fosta spalatorie auto).
- In domeniul car-audio din Brasov (cel putin) este un singur Bigu (adica eu).
- Nu am angajati! Configurari de sisteme, consiliere, lucrari etc., totul se discuta cu mine.
- Daca nu te descurci sa ajungi la mine folosind harta atasata, formeaza cu incredere numarul de telefon afisat ( 0733.566.660 )
- Programul de lucru (in 70% din cazuri) se desfasoara intre 9.00 – 16.45 de Luni pana Vineri.
- Serviciile oferite de mine sunt garantate exclusiv platii in numerar, NU fac barter cu bidoane de motorina, carnati, lemne sau mai stiu eu ce.
- Servesc pe cine vreau! Poti sa ai 2 bani sau 10mil $, toti avem o gaura in fund, diferenta o face caracterul, deci pentru mine conteza omul inaintea banului.
- Inainte de o vizita, insist sa suni inainte! Sunt sanse sa fiu pe teren sau sa lucrez la ceva, iar daca vrei sa stam la povesti nu o sa o fac! Pentru ca daca masina ta ar fi in lucru nu cred ca ti-ar conveni sa o las deoparte pentru a sta la taclale cu cineva.
- Tarifele practicate sunt LA FEL pentru toata lumea indiferent de cat de scumpa e masina, haine etc
- NU ofer produse si servicii in rate, iar pentru comenzi de produse se percepe avans
- Pagina oficiala pe Facebook este
www.facebook.com/dbig.sounds
PS: Fiecare alineat are o scurta poveste mai mult sau mai putin placuta/hazlie , deci cine este curios de ceva pot detalia pe privat.
Multumesc!