Quote:
Originally Posted by don_costelo
hmm sa iti iei si un telefon care inregistreaza apelurile pierdute sau eu stiu...poate unu la care sa si raspunzi ...sau poate nu iti pace soneria etc intri in meniu setari ,sunte...bla bla bla si totusi cred ca tie nu iti plac banii oricum fartilor Thunder e naspa nu va mai puneti Thunder E MADE IN VAPOR. dar fie cum vrei tu si thunder e la fel ca Fiatu' uite eu conduc un Fiat si sincer e masina de ca ca t.
|
daca ai vreo frustrare privind comunicarea foloseste cu incredere mesageria personala nu polua inutil topicul fiindca nu ti-a raspuns la telefon;pentru reclamatii si feedback exista topic dedicat
Quote:
Originally Posted by Agressive
Acest model de XENON este de calitate si ofera o vizualitate buna ?
PS: Daca imi pune XENON pe Angel Eyes pe GOLF 3 mai exact sunt ceva cerinte sa nu aibe probleme politia cu mine !?
|
iti raspund eu:Claudiu comercializeaza marca Thunder, importator Baulong, ceeace prezinti tu sunt alte produse a caror calitate sau garantie nu iti pot fii oferite si certificate de initiatorul acestui topic ; in general Politia se ia de orice luminita, ledulet sau neon, recomand 6000k care mentin spectrul alb daca mai ai intrebari altele decit cele referitoare la produsele prezentate formuleaza-le in p.m. userului @claudio81