Schimb renault super 5 , masina este din 1985 , e reconditionata in mare parte , nu are rugina , folia nu este omologata , suspensia este sport (amortizoarele scurtate si intarite , arcurile taiate ) interiorul arata ft bine lipseste plasticul de deasupra ceasurilor si consola pentru radio cd este rupta ( o refac curand) , motorul trage ft bine este de 1100 , articulatia pe fata a inceput sa bata ( toate piesele de la articulatie se potrivesc de la supernova sau solenza ) am toate actele cartea , talonul , itp pana la anul in decembrie , asigurare pana pe 10 noiembrie anul curent , fiscal nu am, am dat de propietara sunand la informatii la romtelecom si din ce mia zis la telefon ca oricand imi poate elibera fiscalul ( nu garantez) , masina functioneaza ft bine are cauciucuri de iarna ft bune , nu trage stanga dreapta , merge caldura si etc. este ideala pentru un proiect cu putini bani se poate monta un motor sa traga grav , eu numai pot continua acest proiect imi apare in urmatoarea perioada un copil
Masina a fost antifonata , puntea spate refacuta de la 0 ca sa pot umbla la torsiune si sa o cobor , in rest ce vedeti in poze !
Schimb cu o masina mai mare de preferat in 4 usi , poate fii si neinscrisa dar sa mai aiba acte valabile macar cateva luni , sa mearga bine si etc. mai pot oferi diferenta in jurul la 200 de euro mentionez ca anuntul este valabil pana marti 02-10-2012 !
Muzica de pe masina mea o dau jos nu se da cu muzica , am achizitionat totul acum 2 luni inafara ca mau costat ceva sunt noi si nu doresc sa le dau !