deci cine vrea sa intre in clubul dog style e asteptat la garaj
cei interesati ne pot contacta la garajul nostru pe bul poaties sau la nr de tel 0742854317
cu ceva posturi in urma spuneai ca sunteti exclusivisti, acum vrei mambri in clubul tau....s-a cam dus naibii exclusivitatea ....scuze rautatea, dar nu m-am putut abtine la lipsa de constanta...
demon poate ma iau de viata ta ca vad ca vorbesti aiurea pe hut lasal in legea lui el vede tastatura ca pe mixerele lui si scrie cum apuca nu prea am inteles care ii treaba cu dro tuningu si cu frt?
demon poate ma iau de viata ta ca vad ca vorbesti aiurea pe hut lasal in legea lui el vede tastatura ca pe mixerele lui si scrie cum apuca nu prea am inteles care ii treaba cu dro tuningu si cu frt?
Nici eu nu prea am inteles....Cred ca batea sesturi ca sa il bag pe Rih la dro tuning sau la frt
suntem in tratative sa aducem un mecanic bun si maniac dornic de cipuit si modificat motoare si un electrician , un domn care se ocupa cu tapiterii de piele si ceva mai exclusiv piele de bizon ...
deci cei care doresc sa isi modifice motorul ii asteptam cu drag
echipa dog style
Sal Broasca.... eeeiii da ce pagina avem aici? vad ca am avut onoarea sa apara si masina mea in portofoliul tau. Numai bine si spor la treaba ca sunt multe de facut
Sper sa se mai aseze putin apele si la mine si sa ne jucam putin si cu Mitsu ca trebuie..
ori cind cu cea mai mare placere si stima pt voi ce ce apreciati munca
placerea si onoare a fost de partea mea daniel te astept oricind cu ori ce fel de provocare