Member of: [Moderators] [Extreme Racing] [PARTICIPANT CURSE] [FORD]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"GAB35DJ\"
vând scame flaushate...nu le trebuie cadastru si bătături la 3 role una gratis!!!!pret rezonabil...rog seriozitate!!!!
in sfarsit!!! de cand cautam asa ceva!!! te rog sa intri pe www.scame.ro pe forum ca sa vorbim mai multe! sunt foarte interesat dar te rog ... SERIOZITATE!
vând scame flaushate...nu le trebuie cadastru si bătături la 3 role una gratis!!!!pret rezonabil...rog seriozitate!!!!
in sfarsit!!! de cand cautam asa ceva!!! te rog sa intri pe www.scame.ro pe forum ca sa vorbim mai multe! sunt foarte interesat dar te rog ... SERIOZITATE!
Te rog sa nu mai faci publicitate la alt site .ro pe acest forum.O sa fie obligat administratorul siteului sa te baneze
salut..am si eu o intrebare...imi puteti spune unde gasesc un tapitzer bun la voi in craiova pt ca am auzit ca acolo se face treaba de minune si ca e si ieftin...daca puteti sa imi dati si mie niste informatii...as fi recunoscator