Vand 4 bucati anvelope Goodyear Eagle F1 dimensiunea 215/40/ZR17 second hand. Una dintre anvelope are un dop pe suprafata de rulare, care nu o afecteaza cu nimic, iar alta are un petic aplicat pe peretele lateral interior (se vede si in poze), care nu a fost lipit cum trebuie si necesita inlocuire (roata pierde aer, iar in 2-3 zile incepe sa se dezumfle).
Toate anvelopele sunt uzate uniform (de fapt nu prea sunt uzate, dupa cum se vede in poze), au protectie laterala "generoasa", insa buza de protectie are cateva ciupituri la 2-3 dintre anvelope, doar pe o singura parte, din cauza ca jantele erau prea late (veneau stretch) si le-am montat la o vulcanizare care nu dispunea de echipament adecvat. Aceasta problema nu afecteaza cu nimic etanseitatea, e doar o problema estetica, insa se rezolva montand anvelopele cu ciupiturile spre interior
Mai ofer cadou o anvelopa Dunlop SP Sport 9000 cu aceeasi dimensiune, tot pentru vara, care din pacate prezinta ciupituri pe ambele parti la buza de protectie, fiind mai inestetica. Si aceasta are "carne" pe ea, e uzata uniform si nu a fost reparata.
Pretul pentru cele 4 Goodyear-uri este 150 lei pe bucata,
600 lei in total. Nu le dau cate 1-2-3 bucati, ci numai toate 4; nu negociez la pret, am scazut deja ceva bani fata de pretul de achizitie, datorita defectelor mentionate mai sus, plus ca ofer si o anvelopa bonus (pentru rezerva etc.).
Accept si unele schimburi in conditii de bun simt.
Pozele ar trebui sa fie edificatoare. Anvelopele le am in Constanta, deci va astept sa le vedeti daca vreti.
Contact: reply pe acest topic, mesaj privat sau sms/telefon la 0769.271.215.