Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj > Zona comerciala Cluj- Bazar - Servicii - Talcioc

Reply

Thread Tools
Old 09-11-11, 00:28   #1
apolo006

Stock

Question Reparatie pixeli bord

buna
am un e38 cu pixeli dusi in bord si mid (problema specifica e38, e39)
nu stie nimeni pe cineva din CJ care poate repara pixeli??
am vazut mai multe anunturi 'reparatii pixeli e38, 39' dar sunt din Bucuresti si Timisoara si ma cam tem sa trimit bord / mid pana acolo + ca nu am garantia ca vor functiona dupa ca o sa primesc inapoi componentele. Trebuie sa fie cineva si in Clujul asta mare...
am fost la mai multe service'uri si acelasi raspuns... (pai... nu se poate)... IMPOSIBIL!!! in Bucuresti se poate, in Cluj nu... :
apolo006 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-11, 20:16   #2
danimaxim

Stage 1

Default Re: Reparatie pixeli bord

Quote:
Originally Posted by apolo006 View Post
buna
am un e38 cu pixeli dusi in bord si mid (problema specifica e38, e39)
nu stie nimeni pe cineva din CJ care poate repara pixeli??
am vazut mai multe anunturi 'reparatii pixeli e38, 39' dar sunt din Bucuresti si Timisoara si ma cam tem sa trimit bord / mid pana acolo + ca nu am garantia ca vor functiona dupa ca o sa primesc inapoi componentele. Trebuie sa fie cineva si in Clujul asta mare...
am fost la mai multe service'uri si acelasi raspuns... (pai... nu se poate)... IMPOSIBIL!!! in Bucuresti se poate, in Cluj nu... :
exact aceasi problema o am si eu daca cumva gasesti pe cineva care face asa ceva si in Cluj sau in apropiere te rog frumos sa ma anunti si pe mine
danimaxim is offline   Reply With Quote
Old 10-11-11, 20:54   #3
CJ-01-WOB
Observator 4tuning

Stage 5

CJ-01-WOB's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[4Tuning International]
[VW]
[Nissan]
[Mitsubishi]
[Toyota]
[MERCEDES]

De ce sa nu trimiti in alte orase pt rezolvare? presupun ca primesti o garantie pt munca facuta plus poti verifica feedback-ul celor care fac asta inainte de a trimite .

Fresh Touring Origination
CJ-01-WOB is offline   Reply With Quote
Old 11-11-11, 00:00   #4
apolo006

Stock

nu trimit in alte orase pt ca nu am garantia ca va fi ok dupa ce vine cururierul cu ele inapoi. banii trebuie sa ii dau ca sa pot desface pachetul si daca nu va functiona ok? garantie?? ce garantie sa iti dea cineva care pune anunt 'repar pixeli bord'? nu e firma, e o persoana fizica.. deci garanite NU!.
oricum... am gasit un DIY si l'am facut singur in procent de 95%. mai am 4 lini dar nu ma deranjeaza.
oricum, multumesc pentru reply.
apolo006 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-11, 11:53   #5
Adrian_Pintea

Stage 4

Adrian_Pintea's Avatar

Pune te rog o poza sa vad despre ce ii vorba...
Adrian_Pintea is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -