Ford KA,an fabricatie 1998,motor 1.3 benzina,75 cp,km reali 124.000 culoare albastru,3 usi,stare perfecta de functionare,adus din Germania inca cu asigurare valabila pt 3 luni,acte ok,ca dotari are airbag sofer(taxa de prima inmatriculare este de 600 lei,avand in vedere ca se face depreciere ca nu are clima,multe airbaguri,etc),taxe mici,intretinere usoara,consum 5 l% benz....ideala ca masina de oras,pt tineri,pensionari,amante,patroni cu mana darnica etc pret 1800 euro info 0751 893 856 masina se poate vedea pe str Nirajului nr 5 bloc p3 in parcarea blocului,eventual schimb cu alceva +diferenta!Optional ofer contra pret jante aliaj pe 13 model RS pe 7j
Poate vrei sa zici ca are 60 de cai si nu 75, nu ?
auzi te intereseaza masina si chiar are 75 cai pariu pe test dyno stock are 60 restu s imbunatatiri(soft,k&N,Eva direct inox Simota)sa vad poate i fac si evacuare slefuita cu serpisori si pretul e 2000 e FIX(nu las 1 euro)
auzi te intereseaza masina si chiar are 75 cai pariu pe test dyno stock are 60 restu s imbunatatiri(soft,k&N,Eva direct inox Simota)sa vad poate i fac si evacuare slefuita cu serpisori si pretul e 2000 e FIX(nu las 1 euro)
a sosit suspenia sport pt Ka ,maine o punem sus ..o sa vi sa para ciudat dar pretul in lok sa scada cum e normal ..evident o sa creasca in functie de imbunatatiri ,am in plan un kit LSD,xenoane,faruri stopuri clare,revopsit complet si evident o sa si inscriu masina,deocamdata astept oferte la starea actuala
suspensia e montata sus am schimbat urmatoarele consumabile:ulei mobil semisyntetic+filtru ulei,filtru aer K&n,bucse brate fata,bucse punte spate,curea alternator,azi am cumparat o finala Remus,maine o punem susmasina cu vopsit cu tot o sa ajunga undeva pe la 3000 e in stare impecabila clar
poze cu masina initiala....PS-spre sfarsitul saptamanii(cand scot masina de la vopsit) revin cu poze actuale in care se vad toate detaliile
...mp3 kenwood+4 difuri+linie Blaupunkt GT series 600W Amplif+tub bass,pretul la final va fi de 3200 euro(din care las 150 euro cat e taxa de inmatriculare)dar oferte serioase,nu i stres!