ce teava de inox..? ce diametru ma refer,... si la ce pret
Pei sunt la romstal tevi de alea care normal is pt conducte is din alea flexibile, is destul de rezistente ... io inca nu miam cumparat da lam ajutat pe unu sasi puna la un omega ... mi se par ok ... cat despre pret nu sjtiu ... da nu poate fi nush cat de scump ... dara ii o tava
Horea 0740135737 sau mesaj pe pm
sfigmo ... acolo la tine la magazin ... imi potzi da ceva woofer (sau woofere ... difu numa) cam pana in 3 mil? cand pot sa vin sau sa vb ca am trecut azi pe la magazin si am vazt ca o fo inchis
1 sau 2 l a 3 milioane ?am DLS la 3.2 milioane dar bucata...am GZ la 3.9, astea sunt pe 12\"...mai am si macaudio pe 10\" la 3.9 mil...sincer nu stiu toate preturile ca nu sunt eu cu magazinul ci nevasta-mea dar am ceva basi interesanti...dls suna bine si e pe undeva pe unde cauti tu...e orar special de sarabtori ce dreaq ca ne permitem... ...suna-ma la 0740579577 si povestim...bafta
cine ma ajuta sa-mi fac mashina dupa sarbatori?
vreau so fac klumea, cu de toate: praguri, eleron, plasa, pleoape, priza de aer, tot felu, da la preturi accesibile .
Asa, ca fapt divers, este un citroen saxo din 97 albastru