Salutare,
Fiind in cautarea unei masini noi, am vizitat numeroase showroomuri, si ma oprisem la un Fiat Bravo 1.4 90cp, Active, alb. Frumos, cam golut, dar il voiam. Costa 10.800 de euro si m-am cam suparat pe dealer, ca nu a vrut sa imi dea macar un discount mic, sa ma incadrez intr-o suma, sau de banii aia sa-mi bage ceva cadou (o alarma, un accesoriu, ceva). Dupa ce m-am suparat, nu i-am mai cumparat nimic, si ramasesem la ideea ca imi iau Lacetti WTCC+ Street Edition, chit ca am deja un Chevrolet Lacetti sedan, care e grozav, dar voiam ceva mai nou, mai diferit.
Si uite asa, in incercarea disperata de a gasi altceva, am fost la Citroen. In conceptia mea... era o masina scumpa, pe care nu mi-o puteam permite. (asa si este de fapt). Am fost, mi-a dat o oferta. Discount... 5500 de euro. VTR + optionale-dublu climatronic, esp, cortina, mp3, piele, alea alea. Masina nu era in showroom, dar nu am stat pe ganduri. Factura proforma si fuguta la banca sa o platesc. In 1 saptamana, adica 2 decembrie, mi-au dat masina. Alba, frumoasa... superba de fapt. A fost prima oara cand m-am suit intr-un C4, si a fost chiar masina mea.
Interior fantastic, materiale grozave, design futurist, totul amplasat intuitiv, cum trebuie. Pozitie la volan excelenta, mai ales pentru mine, care-s mai lungan. Butucul fix al volanului... foarte bine gandit. Deja cand ma sui in cealalta masina si vreau sa schimb melodia, chit ca sunt cu volanul rotit, nu mi-e la indemana, pur si simplu.
Motorul este dezvoltat de PSA-BMW, 1.6 VTi, iar eu am facut 6800 km, din care 6000 in oras.
Nici o problema cu masina, suspensia rigida pe spate ma face sa merg foooarte incet prin gropile din oras, ca ma termina psihic zgomotele si pocnelile de la gropi.