mi se pare cea mai tare motorizare!
136 de cai care iti poti duce instant in 175......si astea la un consum de 7 in oras!
bine ai venit! frumos robotel!
Bun venit! Frumoasa masinuta . Vad ca esti din HD , daca vrei poti sa intrii si pe comunitatea locala , iti faci o prezentare la Userii 4tuning din Hunedoara si mai vorbim , ne mai intalnim. Spor la modificari la robotel! (acuma am vazut ca ai si folie pe geamuri, pe fata cat e de legala ?)
da asa e am folie si pe fata ....si sincer sa fiu nu e legala dar politistii nostri nu stiu pentru ca e o idee mai deschisa decat aia de pe spate oricum o sa intru si pe comunitatea din hd si mai vb
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
Re: masina mea c4 2.0 HDI vtr pack
Quote:
Originally Posted by aiurica
undeva la 200 euro...
daca ar fi doar atat merita dar cred ca scoru e mai mare...am vazut pe unu din site-uri pt motor ca al tau 2.0 HDI - 136HP sa ti-l duca la 167 HP te costa 560 EUR +TVA (ceea ce nu e chiar ieftin)
Dar pe alt site:
2.0 HDI de la 101 KW / 136 CP 320 NM la 127 KW / 170 CP 380 NM - 289€ (rezonabil)
cel mai bine intrebi pe site-urile astea ce pot sa faca + la ce pret (Google search Cip Tuning)
Bafta!