Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 08-11-05, 14:30   #1
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default CURSELE PE CARE LE-ATI FACUT part 2

Nu trebuie specificat unde, cand si de ce. Doar masina proprie si cea a adversarului. Modificari, etc.

Mai diversificam si noi sectiunea ILEGALE sa nu o mai pastram asa \"ilegala\".
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 09-11-05, 11:00   #2
TheSinner2

Stage 5

TheSinner2's Avatar

Cielo dohc 16v

- smoked: Golf 3 90 Cp, Vento 90 Cp, Cielo dohc 16v, Golf 4 tdi 90 Cp,
Audi 100 90 Cp, Supernove, Solentze, Hyundai Getz, Vectra 90 Cp, Mazda 323 90 Cp, Octavia tdi 90 Cp, Logan 1.6, etc

- smoked by: Getz , Mazda 323, Vectra, Suzuki Swift, Bmw 110 cp, logan 1.6

NU tolerez prostia si ipocrizia. Deci n-am treaba cu tine !

Vand 17" 5x120: https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...atch-17-a.html
TheSinner2 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-05, 01:55   #3
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]

victime: Golf V GTi (mai multe :P ), Peugeot 206 RC, Corrado VR6, Golf II GTi (BPR), Opel Astra GSi (Frantsa... si alb si albastru :P ), BMW 530d, BMW 730i, BMW X3 3.0i, Mini Cooper S, Seat Leon TDi (WTF), Golf IV TDi (VYP), Golf IV TDi (FMM), Nissan 200SX (inainte de ultimele modificari), Seat Leon 1.8T FR, Seat Leon 1.9 TDi (180 cp), BMW 325 (HAI), Mazda RX-8, Hyundai Coupe V6, Hyundai Tiburon V6, Mercedes CLK 230 Kompressor, Audi A3 1.8T (RPM)

\"egalitate\": Audi S3 (TEA), Audi A4 2.0TFSi Quattro

călăi: Subaru Impreza WRX STi (Tom), Nissan 350Z, Mazda RX-8, BMW 325 (HAI), BMW 535d, Ford Mustang GT (AlecsM), Golf V GTi MTM
Achim is offline   Reply With Quote
Old 11-11-05, 01:05   #4
zetemte

Presedinte Insomnia Racing

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Achim: ai masina stock? Cand si unde ai dat cu RPM?
zetemte is offline   Reply With Quote
Old 11-11-05, 02:20   #5
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

ai uitat un calau golf 5 gti :P :P :P black one
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 11-11-05, 02:50   #6
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

victime... bmw 318, 320 pisicute, 520, 525(model 2004), ursulet 325, mazda 323 motor 2.0, golf 2,3, gti si 16 v si 8 v, bmw 320 cabrio 2 bucati model peste anu 2000, astra gsi, vectra gts motorina model nou, calibra sfi si 2.0 8 v astra bertone1.8, audi a6 2.5 tdi(da nu stiu cati cai avea) vw passat 1.8 turbo,19 tdi pd, si alte masini care au confundat un espero cu alte espero.
De la care am furat-o.... Astra sfi, 330 d, saab 93 aero, 325 model nou, e 320 benzina, calibra turbo.
In general nici nu m-am dat cu masini peste clasa mea de putere.
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 11-11-05, 09:04   #7
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"zetemte\"
da... masina e inca stock...
acum 1 luna si ceva undeva in Bucuresti de cateva ori bune si RPM a recunoscut ca il fac, dar a spus ca are ceva probleme cu cutia si ca ne mai dam, insa de atunci nu am mai avut ocazia...
nu neg ca poate masina lui trage mai bine, dar atunci l-am facut in repetate randuri. daca ne dam si rezultatul va fi altul... atunci fi sigur ca il voi trece la cealalta \"sectiune\" dar pana atunci
Old 11-11-05, 09:06   #8
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SpeedeR\"
ai uitat un calau golf 5 gti :P :P :P black one
chiar ai avut dreptate... era foarte tarziu cand am completat asta si am omis, oricum... i-am dat un edit.
mercic

p.s.: dak iti mai amintesti vreunul... let me know... dar nu cred
Old 11-11-05, 13:09   #9
AlecsM
Dream Squad Member

Stage 5

AlecsM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[4Rally]

...\"priviti in oglinda\" ....Subaru Impreza WRX STI stok...nu stiu proprietarul (e albastra masina), Subaru Impreza cu PRODRIVE, M3 pisica, YFR pisica cu motor nou de M5, Nissan 350Z Soty cam atat imi aduc aminte acum ....nu cred ca are rost sa-i trec pe cei care nu fac parte din grupa mea !

...\"priviti in lateral\" ...M3 DSD... io zic ca eram in fata, el zice ca era in fata...tentea zica ca eram in fata... vedem pe 4 !

...\"priviti pe sub-volan\"...Tom Subaru WRX STI, BMW M3 Maftei (MafRacing) evacuare Supersprint + cip, WRC BMW negru motor M5, M3 negru nu cunosc proprietarul (masina modificata la Hamman)...cred ca astia sunt..sper sa nu se supere cineva daca...omit pe careva !

\"CURIOZITATI\" ....FORD MUSTANG GT 2005 cutie automata, DSD M3, M3 Stok, Subaru Legacy 3.0 245 CP... zice ca l-a facut pe Maftei (M3-ul cu evacuare Supersprint + cip) !!!
Old 12-11-05, 16:37   #10
zetemte

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Achim\"
Quote:
acum 1 luna si ceva undeva in Bucuresti de cateva ori bune si RPM a recunoscut ca il fac, dar a spus ca are ceva probleme cu cutia si ca ne mai dam, insa de atunci nu am mai avut ocazia...
nu neg ca poate masina lui trage mai bine, dar atunci l-am facut in repetate randuri. daca ne dam si rezultatul va fi altul... atunci fi sigur ca il voi trece la cealalta \"sectiune\" dar pana atunci
Asa ma gandeam ... pentru ca in mod normal CTR nu are cum sa faca un 1.8 T modificat. Oricum, bv pentru victime.

Portocala Mecanica
Old 12-11-05, 18:18   #11
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Quote:
Quote:
Asa ma gandeam ... pentru ca in mod normal CTR nu are cum sa faca un 1.8 T modificat. Oricum, bv pentru victime.
eu unu' zic ca are sanse sa faca un 1.8T modificat... dupa cum ai vazut sunt egal cu S3 care cam inseamna 1.8T de 180 cp modificat...
oricum, merci
Old 15-11-05, 23:50   #12
zetemte

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
eu unu' zic ca are sanse sa faca un 1.8T modificat... dupa cum ai vazut sunt egal cu S3 care cam inseamna 1.8T de 180 cp modificat...
oricum, merci
CTR stock nu cred ca are cum sa sta un S3, chiar daca e stock!
Si A3 modificat nu prea inseamna acealsi lucru ca S3. S3 in primul rand are K04 si are quattro ... Deci pe 400 de metri are mare avantaj.
Old 15-11-05, 23:52   #13
zetemte

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"AlecsM\"
...\"priviti in oglinda\" ....Subaru Impreza WRX STI stok...nu stiu proprietarul (e albastra masina), Subaru Impreza cu PRODRIVE, M3 pisica, YFR pisica cu motor nou de M5, Nissan 350Z Soty cam atat imi aduc aminte acum ....nu cred ca are rost sa-i trec pe cei care nu fac parte din grupa mea !

...\"priviti in lateral\" ...M3 DSD... io zic ca eram in fata, el zice ca era in fata...tentea zica ca eram in fata... vedem pe 4 !

...\"priviti pe sub-volan\"...Tom Subaru WRX STI, BMW M3 Maftei (MafRacing) evacuare Supersprint + cip, WRC BMW negru motor M5, M3 negru nu cunosc proprietarul (masina modificata la Hamman)...cred ca astia sunt..sper sa nu se supere cineva daca...omit pe careva !

\"CURIOZITATI\" ....FORD MUSTANG GT 2005 cutie automata, DSD M3, M3 Stok, Subaru Legacy 3.0 245 CP... zice ca l-a facut pe Maftei (M3-ul cu evacuare Supersprint + cip) !!!
Nu tu te-ai dat cu Kemal (Mustang cutia Automata) o data? pe Kisselef?
Old 16-11-05, 00:16   #14
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
oricum, merci
CTR stock nu cred ca are cum sa sta un S3, chiar daca e stock!
Si A3 modificat nu prea inseamna acealsi lucru ca S3. S3 in primul rand are K04 si are quattro ... Deci pe 400 de metri are mare avantaj.
pey stiu ca S3 are un mare avantaj si intreaba-l pe \"TEA\" (S3 galben) ca CTR-ul meu STOCK sta cu el. Mi se pare ca era si VYP martor. Iar Tsentean mi-a spus ca dak imi cunosc masina tre' sa stau la fel cu S3-ul lui (asta atunci cand l-am intrebat dak are rost sa ne dam, sau ma face) (dak nu e al lui, atunci e unul in care l-am vazut de mai multe ori, are \"ESS\" la nr.
Old 16-11-05, 00:16   #15
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Default Re:

Quote:
Quote:
Originally Posted by \"AlecsM\"

Nu tu te-ai dat cu Kemal (Mustang cutia Automata) o data? pe Kisselef?
nu, sigur nu eram eu... si doi Kemal e V8, deci nu prea am sanse...
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -