Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 23-10-08, 14:31   #1
LiveFastDiePretty

Stock

Lightbulb Live Fast Die Pretty

Buna,eu sunt Roxana am 21 ani fac asigurari de viata iubesc motoarele am boala masinilor si a vitezei de care sufera aproape toti baietii ,e din copilarie...
mi-as dori extraordinar de mult sa fac un curs de pilotaj si sa particip la curse ..a-ti putea sa-mi dati niste informatii in legatura cu asta ? unde se fac ? cat costa? orice .mersi frumos!
LiveFastDiePretty is offline   Reply With Quote
Old 23-10-08, 17:22   #2
Bmw_E30dak

Stage 5

Bmw_E30dak's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Live Fast Die Pretty

Quote:
Originally Posted by LiveFastDiePretty View Post
Buna,eu sunt Roxana am 21 ani fac asigurari de viata iubesc motoarele am boala masinilor si a vitezei de care sufera aproape toti baietii ,e din copilarie...
mi-as dori extraordinar de mult sa fac un curs de pilotaj si sa particip la curse ..a-ti putea sa-mi dati niste informatii in legatura cu asta ? unde se fac ? cat costa? orice .mersi frumos!

buna..ai putea vorbi q daniel onoriu...are cont si aici pe forum...ONO41...ete pilot de raliu...si un om de nota 20.....dak chiar iti doresti te poate pune in legatura cu cineva care face cursuri de pilotaj..o zi placuta..
Bmw_E30dak is offline   Reply With Quote
Old 23-10-08, 21:34   #3
radu_lkv
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Mitsubishi]
Default Re: Live Fast Die Pretty

www.titiaur.ro
radu_lkv is offline   Reply With Quote
Old 24-10-08, 01:23   #4