Dosar penal pentru fiul omului de afaceri Silviu Prigoană
Băiatul a fost prins de poliţiştii de la Poliţia Rutieră conducāndu-şi autoturismul de lux Lamborghini, deşi avea permisul de conducere reţinut.
Honorius Prigoană īşi conducea maşina de lux pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală. A fost surprins de aparatul radar cu 89 de km pe oră. După ce l-au tras pe dreapta, poliţiştii au constatat că şoferul nu are permis de conducere. Carnetul i-a fost reţinut cu cāteva săptămāni īn urmă, tot pentru depăşirea limitei de viteză.
Īn faţa camerelor de luat vederi, Honorius Prigoană a susţinut că el are permis. Honorius şi-a abandonat luxosul autoturism īn stradă şi a plecat cu un taxi.
Poliţiştii spun că i se va īntocmi dosar penal pentru conducere fără permis. El riscă de la şase luni la trei ani de īnchisoare sau amendă penală. http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...-prigoana.html
Re: Dosar penal pentru fiul omului de afaceri Silviu Prigoană
Quote:
Originally Posted by Patrulei
Am citit in ziarCat tupeu pe capul lui.Cred ca se va alege cu o amenda care va fi platita de taticu)Cat despre masina e imposibil sa mergi cu ea incet
mi-e unul imi mi se pare aiurea sa circuli fara carnet ...
mi-a placut cand a zis ca avea carnetul de USA ( asta crede ca are 10 carnete ) ... odata suspendat ce sa mai !!
poate n-ati vazut la TV intr-o emisiune de pe un post...
a zis " taticu` " ca .. politia sa-i anuleze permisul, sa-i faca ce trebuie, masina n-o mai vede ceva timp... si i-a dat si cateva suturi in cur fi-su
__________________ 2011 Bayerische Motoren Werke AG E92
am citit articolu si am vazut si stirile .. daca are permisul retinut cum au declarat politistii nu poate sa ii faca absolut nimik .. ii o chestie sa fie permisul suspendat si total diferit in a fi retinut in vederea suspendarii .. o chestie de genu am patit si eu .. deci .. daca permisul era doar retinut nu are ce sa ii faca .. trebuiau sa ii elibereze o dovada de circulatie pana la salutionarea cauzei
Yamaha Raptor 700r SE 2007 - sold
Yamaha Blaster YFS200r quad 2003 - de vanzare - https://forum.4tuning.ro/475-vanzari-...ster-quad.html