erau 4 baieti intrun golf langa care a venit la semafor un x3... ei nu au apucat sa vada mare lucru doar k era o fata pe trapa... si asa k au alergat x3ul sa vada ce se intampla...
la semafor la romana au oprit unul langa celalalt si au observat ca cei 2 soferi se cunosteau.. buuuuun.... si cum sa facut verde, picioarele lor obosite ( ca doar era vreo 3 dimineata
)au calcat acceleratia un pic mai tare... ce nu stiau ei era ca in aceasta mica si inocenta cursa (sa zicem) sa bagat si un dumbass asshole cu o astra care dupa curba de la romana la fortat pe soferul golfului sa ajunga pe contrasens... asa k el a zis sa mearga mai incet si sa ii lase pe cei 2 sa se distreze in continuare.. si in timp ce cei 2 se distrau in departare, a fost depasit de un clk si de un slk , ce vroiau si eu ceva distractie
... dar brusc soferul x3ului sa hotarat sa nu se mai distreze si a pus op frana care la fortat pe soferul astrei sa o ia grav de tot pe contrasens, pe soferul clkului sa puna si el frana sa nu intre in alta masina park, iar pe soferul slkului sa o dea intro serie de manevre dubioase, folosinduse de tractiunea sa spate si de frana de mana cat si cea de picior ca sa evite sa intre in cel cu slkul.... si a reusit,chiar dk a ajuns aproape pe trotuarul de pe contrasens
....bine k nu erau masini pe contrasens si k viteza nu era asa de mare...aprox 100...
buuuun... ajung baietii din povestirea noastra la semaforul de la universitate.. akolo, la baietii din g5 vine un tip, care le zice sa ii dea si lui 1000 lei, sau cat au marunt, si k dk il mai vedem in oras noi nu il cunoastem , k e o poveste lunga pt care face asta... si nu va ganditi k era un boshchetar... era un tip oarecare de care radeau 2 fete, din care una a fost cu je in liceu, si ink un tip...bunn.iam dat 5000 nea multumit si probabil dk era un pariu mai dirty fata sau fetele sa/sau gandit la noi in acel moment
oki.... sa nu ne mai gandim la prostii si sa continui sa va zic ce am vazut ieri seara...
baietii au plecat de la semafor... unii au luato inapoi spre victoriei, altii, adik astra si g5 inspre unirii.... se pare k the dude with astra avea serious mental problems si cam tragea frana de mana pe unde apuca and shit, dunno why...
buuuuuuuuun.... mai ramande doar cel cu golf care statea linistit la semaforul de la unirii sa se intoarca inspre vict...atat de linistit incat atunci cand sa pus o skoda octavia langa el au zburdat impreuna pana la semaforul de la fostul kenvelo.... de ce pana akolo?! pt k acolo era rosu
..tineti minte...rosu...roshu..r o s u..
si kum nu poate sa stea tot timpu rosu, au pleeeecat...
am observat k cel cu golful avea espul scos, si sa duuuuus in scartz pana pe a3a
.... uuuuu.... dar distractia era pe cale sa devina si mai funky....
un baiat care statea in spate, sa ii zicem claudiu
a observat culoarea semaforului de la rond la universitate si tipa:
\" baaaaaaa...e roshu! \"
iar soferul, neputincios si invins de viteza a zis : \"si ce sa fac?!\"
si a luat curba cu aproape 140 ,fara esp, intrun scart frumos indreptanduse spre the safe heaven of the park lot , incercand sa scape de privirile balaurilor din passaturile v6tdi...
oau.... a fost o tura nebuna.... nebuna nebuna.... cred k dk as fi fost in masina aia mas fi shushu pe mine de frik
am observat k au mai fost personaje dp forum pe magheru in tot acest timp...sa auzim si their side of the story
note: Nici o lege rutiera nu a fost incalcata in aceasta povestire
there were no animals hurt during this story si mai ales, asemanarea dintre personaje este dintro coincidenta bizara si foarte stranie si nu este reala