Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-05-08, 21:20   #1
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Exclamation 4 membri ai unui club de curse, surprinşi cu mult peste viteza admisă

N-au mai avut răbdare! Patru tineri care mergeau la o cursă de maşini legală au fost surprinşi gonind spre Craiova.

Luaţi la întrebări, tinerii, membri ai clubului "Midnight Racer Team", au spus că se grăbeau să ajungă la cursele legale din Craiova.
Maşinile erau modificate ca pentru competiţie. N-au mai aşteptat să-şi testeze maşinile pe circuitul oficial, aşa că au plătit scump: au rămas fără permisele de conducere.
Prea puţin le-a păsat că au rămas fără permise de conducere pentru următoarele trei luni. Dovezile primite - valabile pentru 15 zile - le-au permis să participe la competiţie.

Reportajul AICI

Psycho is offline  
Old 19-05-08, 00:23   #2
kidu2006

Stage 5

kidu2006's Avatar

Default Re: 4 membri ai unui club de curse, surprinşi cu mult peste viteza admisă

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post

N-au mai avut răbdare! Patru tineri care mergeau la o cursă de maşini legală au fost surprinşi gonind spre Craiova.

Luaţi la întrebări, tinerii, membri ai clubului "Midnight Racer Team", au spus că se grăbeau să ajungă la cursele legale din Craiova.
Maşinile erau modificate ca pentru competiţie. N-au mai aşteptat să-şi testeze maşinile pe circuitul oficial, aşa că au plătit scump: au rămas fără permisele de conducere.
Prea puţin le-a păsat că au rămas fără permise de conducere pentru următoarele trei luni. Dovezile primite - valabile pentru 15 zile - le-au permis să participe la competiţie.

Reportajul AICI

Personal imi pare rau pentru ei,dar au gresit si au trebuit sa plateasca daca e s-o luam asa..Data viitoare sa se doteze si eu cu un detector de radar,e legal
Old 19-05-08, 05:57   #3
Jdm-Motors

Stage 4

Jdm-Motors's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: 4 membri ai unui club de curse, surprinşi cu mult peste viteza admisă

O olo de reportaj.
Jdm-Motors is offline  
Old 22-05-08, 13:25   #4
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

normal....acum puteau sa mearga cu 300km/h.. ce sa le mai ia ))))
Swat-Cat is offline  
Old 22-05-08, 13:31   #5
NT33EXE

Stage 5

NT33EXE's Avatar

sunt multi care circula cu mult peste 100 in localitati si sunt prinsi dar nu se mai face atata valva............
NT33EXE is offline  
Old 26-05-08, 17:47   #6
FUBU_S

Stage 5

Member of:
[Nissan]

vad ca PRO tv a inceput sa o ude bine rau...

Last edited by Gabi; 06-07-08 at 15:45.
FUBU_S is offline  
Old 27-05-08, 00:44   #7
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Mie imi place unghiul la care au filmat gaborii adica nu erau cu tunul spre masini vertical, pe sosea...filmau cumva de undeva de "pe camp", oblic...nu stiu xact cum (ca sa nu le bata la aia tunu in fata sa fie gaborii detectati cu detectoarele)...intelegeti??? Interesant unghiul de filmare, asta vreau sa spun

Si inca ceva,voi sa stiti o treaba, toti ziaristii, redactorii mai ales mananca cacao!!! MASSIV!!! De unde pana mea stia aia ca avea masinile preparate pentru cursa??? Lea luat interviu? A bagat ea capu in motor sa vada ce aveau baietii acolo? Sa fim seriosi, le infloresc si le intind si trag de stiri de moama moama...110 la ora in localitate unde au fost filmati nu mi se pare SF...sa fim seriosi...am vazut altii trecand prin localitati zici ca erau pe Autobahn...
morpheusmaster is offline  
Old 29-05-08, 14:21   #8
Xel'Naga

Presedinte STREET ZONE

Stage 5

Xel'Naga's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SEAT]
[Street Zone]
[Toyota]
[4Rally]
Arrow Re: 4 membri ai unui club de curse, surprinşi cu mult peste viteza admisă

pacat pentru cei de la MR , dar si gabori aia stateau la panda sa vada ce pica !! ce carnati de oameni
PS: La fel cu statu la panda au inceput si prin BUCURESTI , pe KISELEF si MAGHERU !!

VW BORA NUVOLARI by Xel'Naga
SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga

contact mail: cosmingabrielphotography@yahoo.ro
contact web: www.facebook.com/CosminGabrielPhotography
Xel'Naga is offline  
Old 15-06-08, 21:43   #9
law53

Stage 4

law53's Avatar

depinde ce viteza reala aveau, pt ca daca era de 2,..,3x vit legala(pt ca am vazut in unele comune, orasele baietii care "patinau" cu peste 120-140 km/h, ceea ce nu este normal deloc)

puteau fii putin mai elastici, dar si cum ii prinzi.

vinovati sunt aia care dau carnete acelor baieti care nu stie sa vb, sa scrie, sa citeste... si intra in tine cu manelele la maxim si iti spune : "imi cer scuze fratzioare, dar dansam pe sistem cu salam.."!
Old 25-06-08, 22:28   #10
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Politia a actionat corect. Adica cei cu masini tunate ce se duc la curse au voie sa merga cu ce viteza vor. Au patru roti. Au un volan. Au un motor. Deci trebuie sa respcte. Nush de ce va cacati pe voi ca stateu la panda, ca nu trebuia sa ii ia. De ce ma frate. Au incalcat legea au incalcat si inca bine. Daca vroiau luau un 4 elicoptere transporter si se duceau. (e cam sf asta dar na). Strada aia e pentru toti........si mass media si astia sunt atatia care ii prinde radaru si nu se mia duc. Aici e ceva suspect

Te rog voteaza-ma aici in concursul Opel Adam.
Multumesc
E-mail: cumpanici.alexandru@yahoo.ro
alexcump is offline  
Old 25-06-08, 23:08   #11
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

au gresit... au platit! ata ete... dar ce te faci cu smecherii intangibili, care ii mai dau si doua palme militanului, cum de a avut tupeu sa-i opreasca din drum pt aia de ce nu se aplica legea?
si eu am o greata fata de politistii astia "de sectie" sau de la "circulatie"... unii merita respect, dar multi dintre ei nici macar un scuipat.
Pro-ul are o politica "anti-tuning", de-a lungul timpului au avut N reportaje de genul "4tineri au murit intr-o masina in timp ce alergau nebuneste la o cursa ilegala" (toti 4 in aceeasi masina, la o liniuta ), probabil ca au impresia ca asa atrag telespectatorii de peste 35 ani... ma mir ca au venit in week-end la Tibco sa filmeze drift-urile... dar na, daca Antena difuzeaza, cum sa ramana ei in urma?!
Old 26-06-08, 14:38   #12
nck_xx
VW Driver

Stage 4

nck_xx's Avatar

Member of:
[VW]
Post Re: 4 membri ai unui club de curse, surprinşi cu mult peste viteza admisă

asta e i-au prins au platit.astia de la protv nu trebuia sa faca atata scandal dar ce poti sa le ceri unor prosti.pe tata cand la prins cu 130km/h de ce nu au venit sa ii ia si lui interviu?
nck_xx is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -