LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
11-03-04, 22:16
|
|
No Speed Limit
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Inevitabilul sa intamplat
Da spun asta pentru ca de astazi 11 Martie 2004 eu nu mai particip sau nu ma mai implic in nici-o cursa ILEGALA in Bucuresti sau in alta parte. De ce spun asta pentru ca in ultimile zile am fost mai mult ca niciodata presat sa fac asta. Deci cred ca mai devreme sau mai tarziu trebuia sa fac acest lucru. Daca dupa mine va urma altcineva nu stiu dar cert este ca nu mai pot continua sa tin singur strada uneori cu fata acoperita alteori asa cum ma stiti toti.I-am vazut pe majoritatea celor care altadata erau langa mine stand cotiti ascunsi si de aici am inteles un lucru.Vorbe pe telefoane toti facem ,pe internet toti facem dar acolo intre masini nu stau decat eu sau ocazional cate un altul in timp ce-mi fumez tigara. Nu vreau sa bat un apropo fata de nimeni dar din 2000 pana in 2004 eu am fost acolo in strada ne tinand cont de amenzi de \"Gabori\" de amenintari si sunt sigur ca in acesi ani cat am fost intre masini am facut spectacol si lumea s-a simtit bine acolo in camp ,in frig,pe ploaie uneori si chiar pe ninsoare. Asa ca voi fii acolo la legale si prezentator si concurent si ma voi ocupa mai mult de \"No Speed Limit\" si mai ales de pista pe care vrem sa o construim.Probabil ca a deranjat pe cineva acel post depre mine si a inceput sa se intereseze mai mult despre trecutul meu si de acea i-mi consider o gresala acel post. Nu il voi modifica . Important este acum sa iasa bine acele curse legale si sa putem avea mai multe etape de \"liniuta\" decat aceste invartiri in jurul unor jaloane amarate. Candva ne vom putea ridica si noi cu pretentii fata de cei care acum ne fac presiuni sa renuntam la curse mai ales ca legea ne permite . As vrea acum sa i-i am pe toti acesti SNOBI din aceasta societate creeata de ei in fata mea,din cata ura am pentru ei le-as calca genunchi cu jaful meu din\"88 ca sa nu mai poate urca niciodata pe picioarele lor in masinile \" lor \"din 2004. Nu mai pot oamenii sa i-si taraie pieile incretite de vreme din cauza unor tineri si asa condamnati de ei la un trai mizer. S-au vazut deranjati de cauciucuri si de zgomotele moltoarelor in timp ce i-si aminteau cum chinuiau lumea acum vre-o 15 ani in urma pentru 10$ gasiti la om in casa. Si parintii mei au trecut prin asta si de aceea am atata scarba pentru conducatorii nostrii \"scarbosi\". Sa aveti parte ' ba Snobilor\" de un safarsit ca al fostului vostru sef \"cel mai iubit FIU\" si pamantul sa va manance pentru tot raul pe care-l faceti voi generatiilor tinere din ziua de astazi............................................ .......Pentru voi oameni chinuiti ReSpEkT..........................Is not gest a Sport Car!!!!!Is the way of life!!!!!!!!!!!!
|
11-03-04, 22:31
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Florica: eu am vrut de mult sa-ti zic, dar n-am facut-o. O fac acum ( si sper sa nu deranjez ).
Ce-ai facut din 2000 pana acum au facut ( daca au facut ) putini in tara asta. Ce-ai facut e un exemplu pentru multi ( cei care stiu sa aprecieze asa ceva ), e o dovada ca fenomenul curselor (i)legale a fost, este si va fi in continua \"dezvoltare\" si ca nu seva opri.
Eu nu ma pot pronunta in prinvinta ta, pentru ca nu pot sa-ti spun eu ce sa faci, dar cred ca ar trebui ( din pricina \"functiei\" pe care o detii in NSL ) s-o lasi moale cu ilegalele, pentru ca, daca pentru \"oamenii legii\", Florica al ilegalelor cu Florica de la No Speed Limit vor deveni unul si acelasi, nu va pica bine.
Respect pentru ce-ai facut pe strazi, respect pentru ce-ai facut la curse si respect pentru ca esti un OM in adevaratul sens al cuvantului.
I rest my case!!!
|
11-03-04, 22:39
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
hmmm... foarte... adanc acest post... alt comentariu nu pot adaugaa, pt ca.... vb aia \"n-am fost acolo\"
ashtept sa vad raspunsurile celor care au participat la curse... shi eventual acelor \"snobi\"... macar asha scapi de prolema cu gaborii... multa bafta cu NSL shi cu LR...
Tot Respectul frate!
11-03-04, 22:41
|
|
Stage 3
|
florica vom fi alaturi de dine ....cel putin eu !
cat depre ce ai zis mai sus .....NIMIC MAI ADEVARAT !va veni si ziua noastra ! si atunci va fi vai si amar de ei !securisti imputiti si retrogradati!!!!!!
|
12-03-04, 00:38
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
RESPEKT shi de la noi Florica_NSL ... baietzii nostri majoritatea te inteleg ... shi noi am primit vederi frumoase de la BULANGII ...
... Le doresk o viatZa cāt mai ushoara ... shi cāt mai multZi dementZi cu pistoale in māna ... sa ajunga JAVRELE ... Tzinte ...pentru maniaci ...
M*** ... BULANGII !!!!
12-03-04, 16:38
|
|
Stage 5
|
unii sunt alaturi de tine florica...pe unii nu ii stii,pe altii da...nu cred ca ar trebui sa te retragi orice ar zice altii...oameni care sa le organizeze sunt,mai noi mai vechi,nu asta conteaza,ci cum vor fi priviti...si daca lumea va avea incredere in ei...ar fi multe se spus...as prefera sa le spun in alte situatii si contexte...pt ca am mai fost interpretat gresit si nu vreau sa se mai intample...grupuri...curse mici...las 15-20 masini au mai facut curse...si cateodata nu au vb si cu altii tocmai pt ca au fost inrebati daca nu cumva considera ca fac ceva rau...sau alte alea...ca sa dea altcineva startul...daca se baga era numit bagator in seama si alte alea...desi nu este adevarat...oameni care au cautat locuri,au starn persoane,au fost seri frumoase,aoameni care ar ajuta numai pt a fi totul bine au foast atacati si insultati de altii \"mai mari si mai vechi\"...pt ca ei erau noi si ni aveau treaba....te-ar ajuta multi,v-ar ajuta,dar de multe ori ei stau deoparte si nu se baga in \"alea mari\",tocmai din motivele de mai sus... nu ca ai fi tu de vina...dar sunt cei care si pe tine te-au determinat sa faci gestul asta...si ce e pacat e ca sunt de-ai nostri...
|
12-03-04, 19:03
|
|
Stage 3
|
Dupa cum stiti in orice faci trebuie sa ai o organizare.
Aproape oricine poate sa organizeze astfel de activitati. Dar e vorba ca acel cineva trebuie sa fie respectat de ceilalti. Si sunt doar cateva persoane care se bucura de acest privilegiu. Nu dau nume dar ele se cunosc.
Oricine poate sa stranga 20 de masini. Dar sa tii controlul asupra 200 de masini e cu totul altceva. Stiti f bine cati oameni sunt la 200 de masini.
Binenteles si aici sunt orgoliile mari dar in principal toti asculta de organizatori.
Respect celor care s-au implicat in aceste activitati si care si-au castigat respectul.
Parerea mea e sa mai ramai alaturi de noi asa cum ai facut-o si pana acum si sa nu iei in considerare ce spun gurile rele.
Noi ne cunoastem intre noi si e pacat sa stricam ce s-a realizat pana acum.
Ne mai auzim!!!
|
|
|
13-03-04, 08:31
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
oameni ... ce e frumos akuma ... e ka JAVRELE au computatoare akolo la munkile lor de shobolani ... shi cica citesc nestingheritZi aceste forumuri care au subiecte \"interesante pentru ei\" ...
asha ca daca imi cititZi vre'un frate garcios posturile... sa ne pupatZi ... pe totZi pe obrajii posteriori ...
|
|
|
13-03-04, 12:31
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
pai daca e asha...
hai sa facem un topic in care sa le adresam doar cuvinte de bine...
|
|
|
13-03-04, 14:26
|
|
Stage 5
|
S-a intamplat o data . . .
N-am stiut ca exista un forum pentru cei care au considerat aceste \" intalniri \" un mod de viata dar ma bucur ca exista.Au fost momente bestiale petrecute impreuna cu alti 200 de insi in fiecare zi de ....... Iar pt. FLORICA tot respectul cuvenit unui om care a luptat in prima linie cu tot ce a insemnat sistem absurd.
Imi aduc aminte de seri in care au venit mascati pe camp si ne-au alergat, in care alergam de la Baneasa la IMGB cu 150 - 200 masini pe toate stradutele si pe toate benzile, dacii facand cerculete ( dezmembrandu-se), fuga la auzul cuvantului \"GARDA\" ( si nu era decat o salvare), curiozitatea placuta a oamenilor ce vedeau stranse la un Mc Donalds in jur de 200 de masini ( revolutie) dar toate acestea au fost momente de care o sa ne aducem aminte cu placere de fiecare data cand o sa ne intalnim.
Pentru mine si pentru altii ca mine a fost, este si va fi un mod de viata in care astept aceste intalniri in fiecare saptamana si la care NU VREAU SA RENUNT.
|
|
|
13-03-04, 18:55
|
|
Stage 2
|
Cineva a zis \" NU VREAU SA RENUNT\" yo zic...NU POT SA RENUNTZ....shi cred ca Florica,Micutzu,Sebi,Mazilu.....nu reprezinta decat inceputul,deschiderea de drumuri...3exista printre noi sau trebuie sa existe ,baietzi care pot aranja shi organiza astfel de manifestatzi.....sportive )Cursele incep sa fie un mod de viatza,o pasiune a tineretului ,un mod de exprimare....
Pentru tot ce atzi facut pt. noi pentru tot ce cladit...ReSpEkT!!!!!!
Tico( Licuriciu` )
|
|
|
13-03-04, 19:10
|
|
Stock
|
Intr-adevar Florica a influentat in mod pozitiv evolutia curselor,eu nu am prea mult aexperietna de curse ca sa vb despre asta,dar am avut onoarea sa vb cu Florica pe kiselef intr-o noapte cand binenteles ca a aparut si militia .Din partea mea si a prietenilor mei si ei de asemenea pasionati de masini,Florica are tot respectul.Si apropo de proiectul asta cu o pista amenajata pt noi,ce se mai aude,in ce stadiu e?
Si inca o chestie,ce tree sa fac sa ma inscriu in asociatia No Speed Limit?
|
|
|
14-03-04, 15:02
|
|
Stage 5
|
FLORICA respect ptr. ceea ce ai facut ptr. cursele din Romania si ptr. dec
izia pe care ai luato sper sa faci o treaba buna in continuare
P.S.=Ce trebuie sa fac ptr. a fi membru NSL
|
|
|
15-03-04, 19:33
|
|
Stage 3
|
NSL_Florica vreau sa stii ca avem toti o mare admiratie fata de tine pentru tot ceea ce ai facut pana acum pentru cursele legale si ilegale din romania.
Nu vreau sa o iei ca o sa o zic cu rautate ceea ce urmeaza.
Ai scris la un moment dat un mesaj in care neai numit \"soareci de calculatoare\", vreau doar sa fii atent un pic si inca odata itzi zic ca nu o spun cu rautate dar cand ai zis chestia asta nu teai exprimat cum trebuie.
trebuie sa te gandesti:
1) Nu multi dintre noi avem permise , majoritatea suntem niste pusti de 16, 17 , 18 ani eventual
2) Gandestete ca probabil ca avem o masina care ori apartine tatalui sau mamei si noi nu prea o vedem prea des
3) Imagineazati ca internetul este singurul lucru care nemai tine si pe noi la curent cu adevarul despre curse si ce se intampla cu adevarat acolo pe strada (presa neam dat seama ca nu e buna decat sa bage strambe )
4) Intr-un final probabil ca o sa avem fiecare masina lui si sa stii ca cel putin eu voi fi acolo langa voi
Ceea ce am spus acum te rog inca odata sa nu o iei in nume de rau , tiam zis exact ce am simtit
Mult RESPECT din partea mea
|
17-03-04, 02:25
|
|
No Speed Limit
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
In mica mea descriere despre mine ,in postul \"Cine este NSL_Florica\" la raspunsuri mai este un post dat de mine te rog uita-te si ai sa primesti raspunsul pentru ce ai scris tu. ReSpEkT
|
|
|
|
|