Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 27-07-07, 05:38   #1
BmAn

Stage 2

BmAn's Avatar

Member of:
[VW]
Question Politia undercover???

Mi s-a intamplat ceva aiurea rau... eram la o plimbare prin oras pe la 4 noaptea si un tip cu o skoda octavia tot pleca cu scarturi de la semafor... ii dadea blana. Am tras si eu langa el, a plecat omu tare si am vrut sa ma tin dupa el, numai ca pe la aproape 100 la ora pune frana si imi face semn.... opresc eu la geamul lui... si incepe... tu faci curse ma, ii dai cu 100 prin oras, iti sta prea bine carnetu in buzunar... chestii de genu, avand si o statie in mana. Acum intreb si eu, ce era cu omu? Politia nu are ce sa iti faca daca nu poate sa dovedeasca viteza cu care mergeai nu?

www.tricourisipersonalizari.ro
PERSONALIZEAZA TOT
BmAn is offline   Reply With Quote
Old 27-07-07, 14:50   #2
RSK

Stage 5

RSK's Avatar

Member of:
[4Wheels]
Default Re: Politia undercover???

daca ala din skoda nu avea camera sau nu te-au filmat din alta parte nu!dar poate doar facea caterinca de tine
RSK is offline   Reply With Quote
Old 27-07-07, 19:31   #3
BmAn

Stage 2

BmAn's Avatar

Member of:
[VW]

O fi facand el caterinca de mine... da de ce era imbracat in civil, cu masina de civil si cu statie in mana, dandu-i blana prin oras...
Old 28-07-07, 03:02   #4
Bmwaldo

Stage 5

Bmwaldo's Avatar

Gasesti statie si in orice hiper market ... poate chiar facea misto de tine
Bmwaldo is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 04:47   #5
leonard

Stage 5

leonard's Avatar

nu cred...eram cu el in mashina....omul parea cat se poate de serios....shi cu un semafor in urma....vorbea la statzie....dar nu nea observat sau ceva....ca eram mai in spate de el.. ..shi el era cam singur in fatza...deci nu afcea expre ca sa intimdeze pe cineva sau sashi bata joc de cineva...era o scoda roshie din cta shi avea la nr LTR ..atata mai retin....asha ca avetzi grija la semafor cu cine va puneti!
leonard is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 15:18   #6
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

ideea e ca mai era un didiot in pescarus care nici dracu nu`l cunostea si s-a luat de un prienten ca a fost la curse ...chesti din astea
Old 28-07-07, 18:23   #7
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

eu din cate stiu n-au cum sa iti faca ceva..n-au odvada! si n-au nici voie sa recurga la prostiile astea decat daca e vorba sa initieze ceva flagrant...iar asta se face numai in cazuri extreme cand vor sa prinda ceva calumea ... aici era vorba ca profita ca era politist nik mia mult
Old 30-07-07, 18:29   #8
stefanb

Stage 4

stefanb's Avatar

salutare tuturor.
tin minte ca acum 1 luna jumate - chiar 2 - mi`a spus taica`miu, ca a auzit la radio din intamplare, o emisiune care avea invitat pe cineva "mare" de la rutiera, iar acest personaj (scuze, nu stiu nume) informa "publicul larg" de faptul ca sunt politisti in civil dotati cu camere digitale peste tot prin bucuresti, se plimba in civil, si filmeaza orice abatere de la codul rutier (teoretic si plecatul cu scartz, se incadreaza la categoria "conducatorul auto nu are voie sa bruscheze comenzile autoturismului" sau ce formulare o avea), combaterea "fenomenului" curselor ilegale este un efect secundar dar o prioritate. efectul urmarit este acela de a descuraja conducatorii auto () si de a incasa mai multi bani pentru buget .
emisiunea era in direct, la ora 3 dimineata , a durat circa o ora.. (multa vorbaraie`n timpu` ala.. pe ton linistit..).
Nu m`ar mira ca cei din skoda.. sa fi fost si ei pusi pe o spaga, sa te instige.. sa vada daca tine.. tu daca te`ai luat cu ei .. nasol.. niciodata nu stii ce te`asteapta . sper sa ajunga asta la ochii multor soferi.. mai nelinistiti sau nu
Off Topic: taica`miu de la 3-4 nu mai poate dormi.. si sta in pat ascultand "romania actualitatzi".. .

Last edited by stefanb; 30-07-07 at 18:32.
stefanb is offline   Reply With Quote
Old 30-07-07, 19:05   #9
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

chiar Motoc a recunoscut.. zambind ca are niste moduri de a descoperii pe cei care fac curse ilegale....

rog pe cei care cred ca sunt urmariti sa faceti poze la masini sau fete..
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 31-07-07, 03:04   #10
BmAn

Stage 2

BmAn's Avatar

Member of:
[VW]

Sa zicem ca ii inteleg pentru faptul ca sunt obsedati de asa zisele "curse ilegale", dar in loc sa previna accidente sau sa se ocupe cu diversele probleme care ne preocupa zilnic pe drumuri, ei ies noaptea sa te provoace sa faci prostii. Nu putem decat sa fim atenti si sa ne ferim de aceasta specie... "ciudata", numita organ de politiei.
Old 01-08-07, 13:59   #11
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by leonard View Post
nu cred...eram cu el in mashina....omul parea cat se poate de serios....shi cu un semafor in urma....vorbea la statzie....dar nu nea observat sau ceva....ca eram mai in spate de el.. ..shi el era cam singur in fatza...deci nu afcea expre ca sa intimdeze pe cineva sau sashi bata joc de cineva...era o scoda roshie din cta shi avea la nr LTR ..atata mai retin....asha ca avetzi grija la semafor cu cine va puneti!
A facut misto de voi
D_M_X is offline   Reply With Quote
Old 01-08-07, 15:17   #12
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

stai linistit...permisul nu ti'l poate lua pt k nu ai fost inregistrat de nici un aparat radar , iar altceva nu iti pot face chiar daca ai fost filmat pt ca nu erau curse organizate...adik cu start uman sau mai stiu eu ce...pur si simplu erai ffff grabit :P
Renault Clio Sport 2.0 16v

--------------------------------
59AFA is offline   Reply With Quote
Old 01-08-07, 19:22   #13
BmAn

Stage 2

BmAn's Avatar

Member of:
[VW]

Nu ma ingrijoram eu pentru permis pentru ca nu am facut nimic sa mi-l salte, in cel mai rau caz imi dadea o amenda babana. Am fost doar surprins de felu in care a procedat respectivul.
Old 15-08-07, 22:32   #14
Xerius
Nissan Driver

Stage 5

Xerius's Avatar

Member of:
[Nissan]

cred ca facea misto de tine.. am vazut politie "under cover" dar erau un sonenza 1.4mpi :P
Am mai auzit cum ca ar mai sta pe Vento-uri..

anyway fiti cu ochii in patru si mai moale cu viteza daca nu este vreo cursa

street racers never get old !
Xerius is offline   Reply With Quote
Old 17-08-07, 20:16   #15
Slim29

Stage 5

Slim29's Avatar

Quote:
Originally Posted by Xerius View Post
cred ca facea misto de tine.. am vazut politie "under cover" dar erau un sonenza 1.4mpi :P
Am mai auzit cum ca ar mai sta pe Vento-uri..

anyway fiti cu ochii in patru si mai moale cu viteza daca nu este vreo cursa
tin sa iti zic ca mai nou umbla pe taxiuri .. undercover ..am vazut cum filau din taxi .. si pe langa asta am si o sursa sigur de unde am aflat ..
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -