LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
11-02-04, 12:39
|
|
Stage 3
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Daca e asa cum ziceti voi cu politia cu faza cu grupurile hai sa ne strangem toti intr-o benzinarie sau intr-o parcare sa vedem ce mai fac atunci , spre exemplu eu ma intalnisem cu cativa prieteni mai demult in parcarea de la kiselef eram cam 8 masini si a aparut politia , pe vremea aia nu erau inca semnele ce oprirea interzisa puse acolo erau semne de parcare . Vine garcea si ne i-a la intrebari ca ce cautai aici alea, alea . Noi ii raspundem simplu am venit in parc nu ne cunoastem ... A murit ala , a inceput sa ne verifice taloane asigurari , truse medicale , triunghiuri , extinctoare , nimic .. Parerea mea e ca asa trebuie facut !!
Ps: Eu stau in dr. taberei , aveti gija cu garcea de la razoare e isteric rau si nici nu i-a spaga .
|
|
|
11-02-04, 17:48
|
|
Stage 3
|
aveti grija k garcea de la razoare da din maini rau de tot...si mult..sa nu va scoata ochii
|
|
|
12-02-04, 22:23
|
|
Stage 5
|
|
|
|
15-02-04, 02:45
|
|
Stage 3
|
trageam nadejde ca s-a mai schimbat politia din Ro ... dar ... ma rog it sucks ... mai ales treaba cu \"constituirea de grup\" ... in state nu ne face nimika pana nu ne prinde ca facem curse... sa citeasca unu care are timp care-i legea exact cu privire la aia )
|
|
|
15-02-04, 14:49
|
|
Stage 5
|
Stici ce nu pricep .. in tara asta nu e voie sa faci .. nimik in grup ... u know what i mean .. si daca ne strangem in grup ce .. noi acu .. ptr k e mami frig in port stam la sala sporturilor .. e parcare e alea alea ... tzaca paca .. nu vad de ce vine si`mi da amenda .. daca stau cu prietenii .. nu mi se pare normal .. da .. ce`i normal in tzaara asta !!!
|
|
|
15-02-04, 20:48
|
|
Stage 5
Member of: [REDACTOR 4TUNING]
|
In tara asta e normal sa lasi hotii de masini/piese/etc. sa isi faca de cap iar pe cei care se plimba un pic noaptea in grup sa ii bagi la bulau ca asa e legea.
Nu zic acum ca politia nu isi face treaba dar mie mi se pare ca pune accent pe ce NU trebuie.
Se iau de noi astia pasionati/obsedati de maisini, care incercam sa ne distram la mama draq cat mai departe de orase, pe camp chiar, ca sa nu mai deranjam pe nimeni si ne amendeaza iar pe hoti (vezi cazul lui maraian20 cu spoilerul) nu are cum sa ii prinda Ciudata e justitia asta nu ?
|
17-02-04, 11:08
|
|
Stage 3
|
da, ma rog, stupizde stupizde cu poilitaii. stiti cumva unde scrie treaba cu stickerul care trei sa ocupe numai 30% din vopsea? ca sa stiu cu ce le dau in cap
|
|
|
24-02-04, 22:23
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [FORD]
|
Quote:
in state nu ne face nimika pana nu ne prinde ca facem curse...
|
Da si cand te prindea te trimitea direct la bulau. Stiti cum e acolo, nu stai la somatie se trage in cap direct. Ziceti merci ca nu e ca acolo ca nu mai misca nimeni pe strazi.
Oricum face parte si politia din fenomen . . . . nu ???
|
24-02-04, 22:26
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [FORD]
|
. . . . plus de asta bauiesc ca stiti ca daca ai alta dimensiune la jante si gume decat ce scrie pe carte se ia talonu . . . nu ???? Nu mai vb. de folii, stopuri negre, stikere, tobe etc etc etc
Tre sa zicem cu totii merci ca politia la noi e cum e ca altfel . . . . o beleam cu B mare.
|
|
|
24-02-04, 22:33
|
|
Stage 5
|
|
|
|
25-02-04, 21:24
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC] [PARTICIPANT CURSE]
|
Politia...sa nu glumim
tot am vazut aici tot felul de pareri...sa-mi expun si eu parerea,de fapt sa incerc sa va conving sa o lasati moale in relatiile cu politia...acum 2 ani mi-a fost luat permisul pe nedrept,la o trecere de pietoni...motivatia a fost simpla:\"asa vrem noi,sa-ti luam permisul...ce-ai sa faci?\"
am facut contestatie si am luat calea tribunalului...am ajuns acolo langa toti golanii si nenorocitii certati rau cu legea...am dus-o asa timp de 6 luni,dupa care mi-a venit pronuntarea...pierdusem...a trebuit sa mai stau pe tusa o luna jumate pana mi-am vazut permisul inapoi...mai bine taceam de la inceput...in Romania,mori cu dreptatea de partea ta,fiind valabila ecuatia:cinstit=prost...nu va doresc decat sa stati deoparte de aceste intalniri cu organele legii si sa nu aveti probleme de nici un fel...noroc
|
|
|
26-02-04, 00:04
|
|
Stage 3
|
pai daca tu zici cinstit = prost, eu as spune asa .......Gabori =fara minte (prosti ).......adevarul este ca sunt prea mult bagati inseama ......daca s-ar da examene de inteligenta si logica ..... probabil am ramane fara \" s'atraiti ma numesc agent fara creier ...docomentele la control \".......
E trist sa vezi ca inca mai sunt politisti (militzieni) care fac abuz de functie .....sii sunt zelosi pana la Dumnezeu ...... Au ajuns sa se ia de tine pana si gardienii publici ....ce sa mai vorbim de un amarat de agent !
Apropo de prioritate la trecerea de pietoni .......inainte circula o poveste (acum nu stiu cat de adevarata este ) .......cica era un militian in civil si atunci cand te vedea ca vi in dreptul trecerii de pietoni se arunca pe trecere .......mai sus ...erau colegii lui ....care bineantels te opreau pe motiv ca nu ai dat prioritate ! .........la o trecere de pietoni...motivatia a fost simpla:\"asa vrem noi,sa-ti luam permisul...ce-ai sa faci?\" eu cred ca as fi perseverat ......si nu plecam de acolo .Probabil as fi facut mare scandal ! asta e ... cred ca nu au inghitizit atatea p@#e cate le-ai dat tu B39738 atunci
|
26-02-04, 09:55
|
|
Stage 3
|
Quote:
Da si cand te prindea te trimitea direct la bulau. Stiti cum e acolo, nu stai la somatie se trage in cap direct. Ziceti merci ca nu e ca acolo ca nu mai misca nimeni pe strazi.
|
mdap, cred ca peste tot e najpa cu street racing... mai nou au bagat masini civile (ale politailor) care la semafor te provoaca la intrecere, si pe urma iti baga luminile si ai pus-o, iti ia masina + catuse etc ...
cat despre politistii din Romania ... tare bine le mai zice Garcea si-i face de ras, pt ca-n realitate asa si este ... ce va recomand e daca puteti sa va procurati de undeva un aparat mic de inregistrat, si sa inregistratzi convorbirea .. si dupa aia sa-i dati in gat (ca merita) ... .. nujtiu legile in Romania daca permite sa folositzi benzi inregistrate ca evidente, dar cel putin in states merge.
|
|
|
26-02-04, 22:50
|
|
Stage 4
|
uite care e treba................ La SRI odata pe an se creeaza o \"parola\" pe care o stiu toti gaborii, jandarmii, si aia mai bazati din SRI.....
treaba e k daca te opreste gaboru si ii spui acea \"parola\" te doare la basca si poti sa pleci chit k nu ai carnet sau orice altceva...............
mai e o chestie .treaba se tine super secreta si nu prea ai cum sa o afli.......................
aveti idee care e pe anul asta? anul trecut a fost \"luceafarul\"
si sa fiti siguri k nu e vrejeala k am auzit o discutie intre tata si un comandant da bulangiu de tata nu vrea sa mi-o zica nici in ruptu capului
|
|
|
08-03-04, 16:25
|
|
Stage 5
|
|
|
|
|