Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 20-01-04, 15:48   #121
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

nu stiu cine pana lui hector esti tu dane, dar si eu sunt ziarist la EVZ. (Nu trageti !!!!!!!). Dar vad ca oamenii astia sunt tare suparati pe tine. Si inteleg de ce. Sa stii ca nu e greu sa refuzi conceperea unui articol bazat pe minciuni. Iti spun eu.
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 20-01-04, 15:48   #122
Marty

Stage 2

Marty's Avatar

Da' tu nu crezi ca mai bine ar fi venit sa \"discute civilizat\" INAINTE sa scrie patetismele alea dezinformatoare ?
Marty is offline   Reply With Quote
Old 20-01-04, 22:40   #123
Ursu-=X-Team=-

Stage 4

Ursu-=X-Team=-'s Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
Default Re: amenintari ziaristi

Quote:
Originally Posted by \"Anonymous\"
decat sa injurati presa, mai bine ati incerca sa vorbiti deschis cu ei si nu sa ii amenintati. am vorbit cu micutu si mi-a explicat multe lucruri. nu e mai bine sa discutam civilizat? dan
Cu vb buna.. Da bine sa zicem .. Dar de ce inainte de a scrie un articol nu s-au interesat si domn`i Ziaristi. Si sunt sigur ca politia nu a zis cea ce s-a scris ...sau ma rog a zis da pe jumate din ce sa scris..
Dupa acest articol bineinteles ca vor urma unele la fel . Sunt f sigur de asta si la fel si va intampla.. Toate chestia asta se va repeta . De ce? Pt ca ziariastii nu au cum sa scrie adevarul . Daca nu se baga ceva de la ei nu iese bine .
Ursu-=X-Team=- is offline   Reply With Quote
Old 21-01-04, 06:30   #124
b99sha

Stage 5

b99sha's Avatar

Buna asta Dane...hai sa vorbim!
Am fost si eu - la 22.oo cum am scris...M-am \"tras in poza\" de 2 ori si am plecat cum am venit...repejor.
Dak stau sa ma gandesc, as avea si eu un ~prieten ziarist...hmm...

- Copyright 2025 4Tuning -