frumos facut S40-ul, ce model era din fabrica? T5-ul?(cel de 200 hp)
Jantele sunt cumva Koenig Verdict? si ce mai imi place este drop-ul.....no wheel gap, asa cum e frumos
dupa ce nu ma omor e eleronul, vinilurile si clear tailights.....
si eu vreau sam iau un skyline gtr r 34 lla cati bain gasesc unul cu minim 500 cp?? :P
Prezul aterizeaza in jur de 30.000$
asa putin ???!!!, ce ciudat, pai ziceau ca puteaimlua R33 care e generatia veche la 17 000 lire sterline care deja se apropie de 30 000$ si un R34 care mai e si modificat la 500hp tot acelasi pret este?
lol si mie mi se pare putin dar mam uitat pe mobile sunt 3 skyline unu cu 1000 de cp si nu sunt scumpe deloc deci pimp asta inseamanca au crescut sansele sami iau skyline
tnos te referi la skyline?? cu putere nu sunt limite depinde cat te tin buzunarele un skyline il aduci lejer la 500 de cp :P ii pui alte turbo mai mari si gata
ma refeream la Volvo-ul lui!dar si skyline chiar asa de usor este?ma frate eu trebuie sa ma documentez serios ca vad ca am inceput sa nu mai tin pasul!
Acolo nu exista Supra sub 700Cp.Despre Skyline stiu mai putin dar in mare tot acelasi lucru se face.
asa este pt mine skyline si supra sunt cele mai tari si cele mai bune masini la tuning pt ca poti scoate foarte mult din motor fara mari probleme un skyline miar placea mie doara ca este 4x4 imi place 4x4 cel mai mult nu stiu de ce probabil ca mam obisnuit eu daca ar fi sa aleg dintre o supra sau un skyline sau unferrari as lua farqa sa stau pe ganduri supra sau skyline iubesc masinile astea
sna:ce-i frumos si lui dumnezeu ii place!cam la ce putere ai vrea/ai posibilitatea sa il aduci si cum?
Aici in Suedia este o firma pe care o cheama autotech. Ei fac motoare numai pentru volvo. Este un baiat care a comandat un motor pentru volvo lui care este exact ca al meu. E, din motorul asta au scos 657 cp.
Pentru a primie asa putere din motor, totul este schimbat.
Aprope nimic nu mai este din fabrica.