Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 18-11-04, 03:40   #1
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default LR & NSL Sambata 20.11.2004 PRISMA - ILEGALA

De ce este ilegala aceasta cursa ? Pentru ca SPATIUL pe care trebuie sa aiba loc cursa LR & NSL, este inchiriat de altcineva decat Legal Racing sau No Speed Limit.

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Instintare

Asociatia Clubul Sportiv Legal Racing initiatorul competitilor legale pentru amatori din Romania, care pana in prezent, in ultimii doi ani a organizat peste 35 competitii automobilistice legale pe diverse locatii inclusiv pe aeroporturi , va face cunoscut ca pentru a respecta legislatia in vigoare trebuie sa respectati urmatoarele:
- evenimentul sa fie organizat de un club sau societate ce are in obiectul de activitate desfasurarea de competitii automobilistice (Contract cu Salvarea copie dupa statut de unde sa reiasa cele mentionate)
- sa fie inregistrat fiscal (copie dupa CUI sau CIF)
- sa posede certificate de identitate sportiva eliberat de Ministerul Tineretului si Sportului
- sau Agentia Nationala pt. Sport pentru ramura sportiva automobilism
- aprobare de la administratorul spatiului unde se va desfarura competitia(+contract inchiriere)
- aviz de la politie in baza aprobarii adimistratorului
- plan de paza efectuat de Jandarmeria locala (plan de masuri+contract)
- contract cu Pompierii + masina de descarcerare
- contract cu Salvarea
Va aducem la cunostinta ca necunoasterea legii nu va exonereaza de respunderea legala.

Cu stima,

Comitetul Director al
A.C.S. LEGAL RACING

Pentru a fi in perfecta legalitate trebuiesc coloborate si respectate prevederile a trei legi si anume:
Legea circulatie pe drumurile publice
Legea privind ordinea publica
Legea sportului
Daca totusi organizati evenimente auto fara a fi in posesia tuturor actelor enumerate mai sus va rog sa aveti mare atentie deoarece orice incident poate degenera aducand urmari foarte grave.Luati-va toate masurile de siguranta.
Pentru inceput initiatorilor de astfel de evenimente Legal Racing le sta la dispozitie pentru a-i consilia in vederea dezvoltarii acestei ramuri sportive.
Va rog sa cititi mai atenti randurile subliniate si sa trageti singuri concluziile. De ce credeti ca Midnight Racers cere sa prezinte contractul cu spatiul ?
Domnilor, postul lui SEBASTIAN este extras din topicul : \"GHID ORGANIZARE COMPETITII AUTO PENTRU AMATORI\" ; topic initiat chiar de SEBASTIAN, si nu cred ca s-au schimbat legile intre timp.
Bubu_021 is offline   Reply With Quote
Old 18-11-04, 22:03   #2
Bogdan_16v
Guest

Daca tot vrem sa fim obiectivi, scanati contractul vostru de inchiriere si postati-l p-aici...asa, si eu pot sa spun ca am inchiriat spatiul respectiv...

Acest mesaj nu este unul ofensator...am sa scriu asta la fiecare mesaj, ca dup-aia iar se interpreteaza...
  Reply With Quote
Old 18-11-04, 22:16   #3
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

Bogdan vezi ca il au scanat pe un topic......na ca nu mai stiu pe care dar cred ca poti incerca la indemanare prisma organizat de MR

adica fix aici ....primul post
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=3927&start=0
COObra is offline   Reply With Quote
Old 18-11-04, 23:48   #4
Bogdan_16v
Guest

Gata, am vazut ...mersi...deci, subiect inchis, pt ca vad ca threadul cu Prisma, curse organizate de LR a fost sters...
  Reply With Quote
Old 19-11-04, 13:13   #5
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]

Bubu eu te astept la Bucuresti . Cum i-ti permiti sa scri asa ceva despre noi.
F_L_R is offline   Reply With Quote
Old 19-11-04, 15:19   #6
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

poti sa ma astepti, voi veni. ilegal am incercat sa explic ce era ilegal. atunci voi sustineati ca voi faceti cursa la prisma. acum nu mai vad nimic despre cursa de la prisma vizavi de NSL & LR. am subliniat clar ca m-am referit la contractul de spatiu. in rest nu stiu nimic despre nici o ilegalitate.

deja s-a schimbat situatia, asa ca acest topic nu isi mai are rostul. rog sa fie inchis sau sters.
Bubu_021 is offline   Reply With Quote
Old 19-11-04, 17:23   #7
RCB

Stage 1

RCB's Avatar

As putea afla de ce mi-a disparut post-ul? Forumul este cumva condus de unul dintre cei implicati in disputa? Se poate saa primesc macar mesaj privat?
RCB is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -