Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 03-10-06, 20:14   #1
sergiu88

Stage 1

Default curse caransebes.........

care vrea sa faka kurse si aici?
sergiu88 is offline   Reply With Quote
Old 03-10-06, 20:25   #2
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default Re: curse caransebes.........

Eu De ce intrebi? Ai tu vreo pista, ceva?
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 03-10-06, 20:43   #3
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

curte mai mare???
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 03-10-06, 22:54   #4
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
[MERCEDES]

Bai fratzilor , la caransebes putetzi face curse legale pe pista de la fostu aeroport , are 3 km lungime , aterizau cursele tarom ,sa desfintzat si unitatea militara de acolo si taromu , nu mai e paza decat la hangare unde erau odata elicopterele , nu mai aterizeaza nici un avion (e mort aeroportu) si acolo se organizau anual curse motociclete ! asa ca se poate organiza super usor :P ! va asigur ca tot ce am zis e pe bune (o lucrat tata la unitatea militara de acolo) ! respect !
DolusD is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 01:22   #5
sergiu88

Stage 1

aeroportu e pustiu, dar la baza sunt niste soldati kare sunt la turnul d kontrol, kat despre intrare se poate intra si p alta parte nu chiar p poarta aeroportului
Old 04-10-06, 09:43   #6
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Locatia este foarte dezavantajoasa, mai ales pentru cei din Bucuresti. Daca e asa cum ziceti, de ce nu organizeaza ceva acolo cei din Tm?
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 14:35   #7
dmn

Stage 1

dmn's Avatar

nu se pot face curse pe piste dezafectate...
caransebesul nu e singurul si oricum e prea departe....
mai sint vreo 2 unul e langa urziceni, si altul e undeva intre bucuresti si craiova...
dar e o idee cam prosteasca, pt ca pistele respective sint gandite in anii 50-60 si drept urmare sint construite din dale de beton, dale care au unceput sa se lase si sa se zdrentuiasca...
unde mai pui ca intre ele a incepus sa creasca iarba...
deci nu se pot face curse decat cu masini de care nu-ti pasa... sau cu off road...
sa nu va imaginati nici un moment ca e vorba de acelasi tip de pista ca cele pe care se organizeaza legalele, adica baneasa sau orice alt aeroport functional si adus la anumite standarde in ce priveste caile de rulaj...
dmn is offline   Reply With Quote
Old 04-10-06, 17:15   #8
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Normal ca e varza pista , dar e singuru loc unde se poate face un concurs in caransebes :P in rest nici pe strada nu ai unde decat intre caransebes si lugoj si o sa inchida draq drumu pt legale ! respect ! dar in fatza hangarelor (de la tarom pana la intrarea pe pista ) e super bun beton (cand stiu yo era super bun , nu l-am mai vazut de 3 ani) ! acu nush ce sa zic !
Old 04-10-06, 18:58   #9
dmn

Stage 1

dmn's Avatar

nu cunosc infrastructura de la caransebes si mai ales nu stiu de cat timp nu mai este functionala!
eu spuneam cum sta treaba in general...
oricum raman la ideea ca nu este un loc potrivit pt curse de masini din x motive dintre care cel mai bun ar fi ca toate apartin armatei... mai departe va dati singuri seama de ce...
Old 04-10-06, 20:07   #10
sergiu88

Stage 1

aeroportu` e privatizat aici, kat despre pista nu pot sa zik ka e dezafektata pt ka in fiekare an se tin kate 2 etape de concurs de motociclism, pot sa zik ka e in stare de funktionare........ pista are kam 8 benzi si pe kate o banda de pe margine o inceput sa iasa iarba, poate o sa fak niste poza sa vedeti si voi kum e pista aeroportului, yo zik ka e un lok numai fain pt niste liniute.
Old 04-10-06, 21:17   #11
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Parca are ......parca nu are si tot asa ..........! ! !
Sa va spun cum sta treaba cu aeroportu de la caransebes !
Pista are 2 km lungime si 60 m latzime si este intr-o stare avansata de degradare , iarba intre dale e de 15-20 cm si sunt numai denivelari pe pista ! Se tzine concurs de moto cand nu era desfintzat aeroportu pt ca se curatza pista ca mai aterizau aviane la tarom si mai faceau plecari din rulaj cu elicopteru si trebuia sa nu fie denivelare , dar acu sa ales prafu` de aeroport , mie mi-ar fi mila sa bag dacia pt linutza dapoi un bmw cu garda lasata , va datzi seama ca daca ai garda mica la sol faci praf spoilarele ! NU POTZI ORGANIZA NICI O LINIUTZA PE AEROPORT PT CA E INTR-O STARE JALNICA (stiu din surse 100% sigure ) ! respect !
Old 05-10-06, 10:48   #12
dmn

Stage 1

dmn's Avatar

asta incercam si eu sa va spun...
Old 05-10-06, 13:40   #13
DolusD

Stage 5

DolusD's Avatar

Member of:
[DACIA]
[MERCEDES]

Ceea ce am spus mai sus e ADEVARAT , nu se pot organiza liniutze pe pista pt ca nimeni nu o sa bage vreo masina adevarta pe "macadamu" de acolo ! respect !
Old 21-10-06, 22:47   #14
thor

Stage 3

thor's Avatar

sint tot caransebesean,si stiu ca se organizeaza fest intalniri de viteza la motto,Pascota parca a mincat bataie anu asta de la un pustan)) eneway,in caransebes doar daca inchidem drumul european 70,si tragem o liniutza scurta noaptea,ca in rest..nu stiu unde,poate de la Sacu la Jena,cu traffic,si`un viraj de 60 de grade stg,sa fie mai palpitant ))) Respect all